ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αθώος ή ένοχος; -Η βαριά κατηγορία για τον Β. Νανόπουλο, …η απάντηση, …τα ερωτηματικά …και οι εκλογές στην Κόρινθο!

Αθώος ή ένοχος; -Η βαριά κατηγορία για τον Β. Νανόπουλο, …η απάντηση, …τα ερωτηματικά …και οι εκλογές στην Κόρινθο!

Ένα θέμα που “έσκασε” λίγες μέρες πριν τις εκλογές για τον Β. Νανόπουλο φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων αφού ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ για απιστία εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου!!!

Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών ήταν να παρουσιαστεί στις 14 Μαΐου στο Α΄ ανακριτικό γραφείο Πρωτοδικείου Πειραιά προκειμένου να του απαγγελθεί κατηγορία και να απολογηθεί για την αξιόποινη πράξη της απιστίας, υπερβαίνουσα το ποσό των 120.000 και 150.000 ευρώ αντίστοιχα εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου κατ΄εξακολούθηση!!!

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα σε όλο το δήμο Κορινθίων!!!

Όλοι συζητούν πως είναι δυνατόν ένας υποψήφιος που ζητάει την ψήφο των Κορινθίων για να γίνει δήμαρχος αντιμετωπίζει μία τόσο σοβαρή κατηγορία!

Και όσο και να προσπαθούν να  “υποβαθμίσουν” το γεγονός από τον συνδυασμό του Β. Νανόπουλου, Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Αυτή τη στιγμή ο Νανόπουλος αντιμετωπίζει μία ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ κατηγορία που δεν μπορεί να περάσει σε καμία των περιπτώσεων στα ψιλά γράμματα!

Στην παρούσα φάση ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να γνωρίζει αν ο Νανόπουλος τελικά ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ  Ή ΑΘΩΩΘΕΙ!

Τίθεται πλέον μείζον πολιτικό θέμα!

Δεν πρόκειται για μία απλή μήνυση που μπορεί να έκανε κάποιος στον Νανόπουλο προκειμένου να του κάνει πολιτικά ζημιά. Είναι μία παλιά υπόθεση και έχει να κάνει με κατάχρηση δημοσίου χρήματος με ποσά 120 και 150.000 ευρώ!!!

…Και ελάχιστα θεωρούμε ενδιαφέρει κάποιον αυτό που αναφέρει παρακάτω ο συνδυασμός του Νανόπουλου ότι για την περίπτωση αυτή θα απολογηθούν και άλλα άτομα, ή ότι ο Νανόπουλος ήταν τότε απλό μέλος στη θητεία του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς…

ΠΟΛΙΤΙΚΑ το κατηγορητήριο στην παρούσα φάση που είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ για τον Νανόπουλο!

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει ο Νανόπουλος είναι να περίμενε να τελεσιδικήσει το θέμα και να έθετε υποψηφιότητα μία άλλη φορά! Γιατί όπως και να γίνει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ δεν μπορεί να βγαίνει και να ζητάει την ψήφο των Κορινθίων ενώ αντιμετωπίζει μία πολύ ΣΟΒΑΡΗ κατηγορία! …Όπως και να γίνει ίσως θεωρηθεί ακόμα και πρόκληση για κάποιους!

Επικοινωνήσαμε με τον Β. Νανόπουλο την περασμένη Τετάρτη για να ζητήσουμε την άποψή του αλλά …δεν μας διαφώτισε (επειδή μας είπε ότι είχε κόσμο εκείνη τη στιγμή) απλά μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε το δελτίο τύπου του συνδυασμού “προειδοποιώντας μας” μάλιστα να μην ξεπερνάμε τις …κόκκινες γραμμές!!!

Και όλα αυτά χωρίς μέχρι την Τετάρτη να έχουμε κάνει την παραμικρή αναφορά στο πρόσωπο του Β. Νανόπουλου!!!

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε συγκεκριμένα πράγματα τον Β. Νανόπουλο αλλά δεν προλάβαμε γιατί μας είπε ότι είχε κόσμο εκείνη τη στιγμή. Εμείς δημοσιογραφικά ως οφείλαμε την κίνησή μας την κάναμε! Με δεδομένο ότι υπάρχει ένα κατηγορητήριο, πλέον γνωστό σε όλους από τα αθηναϊκά ΜΜΕ,οφείλουμε ως ΜΜΕ να δώσουμε την πολιτική διάσταση του θέματος και κατα τη γνώμη μας ο πολιτικός αντίκτυπος είναι πολύ μεγάλος.

Επειδή τόσα χρόνια προσέχουμε πάρα πολύ ΤΙ και ΠΩΣ το γράφουμε (δεν διακινδυνεύουμε για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ της korinthiannews.gr) για το λόγο αυτό κάνουμε την συγκεκριμένη αναφορά σήμερα, δημοσιεύοντας παράλληλα παρακάτω και την ανακοίνωση του συνδυασμού του Β. Νανόπουλου!

Όσα αναφέρονται στην παρακάτω ανακοίνωση του Β. Νανόπουλου δεν μπορούν να “εξαφανίσουν” ένα πράγμα, ότι ΑΥΤΗ τη στιγμή ο Νανόπουλος αντιμετωπίζει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ κατηγορία σε βάρος του και θεωρούμε ότι το πολιτικό κόστος ενόψει των εκλογών για τον ίδιο θα είναι πολύ μεγάλο! Ο Νανόπουλος και ο συνδυασμός του ίσως, για τους λόγους τους, να προσπαθήσουν να “υποβαθμίσουν” το θέμα, η ουσία όμως είναι τι λέει ο δημότης που διαβάζει και έχει την τελική κρίση!

Φυσικά για εμάς το θέμα δεν κλείνει σήμερα εδώ και ενδέχεται να το πάμε μέχρι και την ημέρα των εκλογών! Τέτοια θέματα ειδικά σε πολιτικό επίπεδο είναι πολύ σοβαρά και δεν κάνουμε εκπτώσεις. Μάλιστα σκεπτόμαστε την επόμενη εβδομάδα να το ψάξουμε ακόμα περισσότερο!

Νανόπουλος Βασίλης5

Δείτε τώρα την απάντηση του συνδυασμού του Β. Νανόπουλου:

“Δελτίο Τύπου ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αναφορικά με το έκνομο, συκοφαντικό και κατάπτυστο δημοσίευμα που αναρτήθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα σε διάφορες ιστοσελίδες, αναφορικά με κλήση του Υποψήφιου Δημάρχου, Βασίλη Νανόπουλου για εμφάνιση στην κυρία Ανακρίτρια Πειραιώς, γνωστοποιούμε σε όλους τα κάτωθι:

  1. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ κατάχρηση δημοσίου χρήματος που σχετίζεται με το πρόσωπο του Βασίλη Νανόπουλου.
  2. Η υπόθεση αφορά την πεντάμηνη θητεία του στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς από τον Ιούλιο του 2009 έως τον Δεκέμβριο του 2009, ως ΑΠΛΟ -ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ μέλος του ΔΣ αυτού, για ανακατασκευή αποθήκης που εξελίχθηκε πριν το διορισμό του και σε κατασκευή κτιρίου διοίκησης που επίσης αποφασίστηκε και εξελίχθηκε προ της ανάληψης των καθηκόντων του.
  3. Εγκρίσεις για τα εν λόγω έργα δόθηκαν από την Βουλή, την τότε Κυβέρνηση και όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες. Συγκεκριμένα με το ν. 4405/2016 η Βουλή των Ελλήνων έκρινε ότι τα έργα αυτά ήταν επωφελή για το Ελληνικό Δημόσιο ως περιουσιακά στοιχεία του, που παραχωρήθηκαν με την σύμβαση ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ.
  4. Ακόμη έχουν κληθεί για εξηγήσεις συνολικά περί τα 60 άτομα,στελέχη προηγούμενων διοικήσεων.
  5. Είναι φανερό ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ υπάρχει μεταξύ της ως άνω εκκρεμότητας και της θητείας του στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει την διοίκηση από μέρους του επί 11 έτη.
  6. Θα αναζητηθούν άμεσα ποινικές και αστικές ευθύνες από τους υπευθύνους για τις σε βάρος του ανακρίβειες και συκοφαντίες απ’ όπου και αν προέρχονται.
  7. Λυπόμαστε για το κατάντημα των πολιτικών μας αντιπάλων που αναμεταδίδουν τη σχετική συκοφαντία, για το Επιμελητήριο Κορινθίας και το πρόσωπό του. Παραδίδουμε τους συκοφάντες και λασπολόγους στην κρίση της Δικαιοσύνης και στην κρίση των πολιτών οι οποίοι θα δώσουν την απάντησή τους στις προσεχείς εκλογές, δίνοντας στον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θριαμβευτική νίκη.
  8. Ουδείς μπορεί υποβολιμαία και με τέτοια τεχνάσματα να σταματήσει τον επικεφαλής και το Συνδυασμό μας από την εκλογική νίκη που είναι πλέον αδιαμφισβήτητη.

ΣΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑ.

Γραφείο Τύπου ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ”

θαυμαστικό

ΣΣ. Το κατηγορητήριο σε βάρος του Β. Νανόπουλου εννοείται ότι είναι στη διάθεσή μας αφού το έβγαλαν στον αέρα άλλα ΜΜΕ! Εμείς δεν θα το βγάλουμε στον αέρα. Εξάλλου αυτά που γράψαμε παραπάνω θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικά και δίνουν την δυνατότητα στον Κορίνθιο να βγάλει τα συμπεράσματά του…

-Επίσης το να προσπαθεί ο Νανόπουλος και ο συνδυασμός του στην παραπάνω ανακοίνωση να αφήσουν αιχμές στους πολιτικούς τους αντιπάλους, μιλώντας μάλιστα και για νίκη του συνδυασμού τους (!!!), …αμφιβάλλουμε κατα πόσο μπορεί να τα λάβουν σοβαρά υπόψη όσοι τα διαβάζουν!

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Καλλίρης Π.1

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Αυτός είναι ο λόγος που οι νέοι στηρίζουν τον Π. Καλλίρη

korinthiannewsΜαΐου 21, 2019
Γκιολής- Μητσοτάκης1

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Κρύβουν” κάτι ή …κρύβονται; Το θέμα Γκιολή αγγίζει πλέον σοβαρά την ΝΔ…

korinthiannewsΜαΐου 21, 2019
Πρωτόπαππα- Γκιώνης

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μία φωτογραφία από τα παλιά…

korinthiannewsΜαΐου 21, 2019
ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ι. ΛΑΛΙΩΤΗΣ: «Έφτασε η μέρα που θα κρατήσει 4 χρόνια!»

korinthiannewsΜαΐου 21, 2019
Σταυρέλης Ν.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έκανε τον Πνευματικό …να τρέχει και να μην φτάνει! -..Γιατί ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του Ν. Σταυρέλη!

korinthiannewsΜαΐου 21, 2019
περιπολικό5

«Ντου» στον καταυλισμό των αθίγγανων στα Εξαμίλια… -Συλλήψεις και κατασχέσεις -Τι βρέθηκε στα σπίτια…

korinthiannewsΜαΐου 21, 2019