ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ακινητοποίησαν πρωί και μεσημέρι δύο άτομα και αφαίρεσαν 925 ευρώ

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ατόμων, που είχαν γίνει την 15.7.2019, στην Κόρινθο.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 31χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα το απόγευμα στην Κόρινθο, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 31χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς, του την 15.7.2019 το πρωί και το μεσημέρι, στην Κόρινθο, σε δύο περιπτώσεις, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν δύο άτομα και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -925- ευρώ, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν την Δευτέρα στην Κόρινθο τον 31χρονο και τον συνέλαβαν μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 31χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων», αναφέρεται από την αστυνομία.

ΣΣ. Ξέφυγε η κατάσταση και κατα την διάρκεια της ημέρας με τους πολίτες να μην μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς από τα κρούσματα κλοπών -ληστειών…

Κ.Ν