ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μετά τις κρίσεις ο Τετράδης επισκέφθηκε τον Διονύσιο -Είπαν ότι οι συνεργασία τους αποτελεί παράδειγμα πανελληνίως!

…Σχεδόν με το που τελείωσαν οι κρίσεις της ΕΛΑΣ ο αστυνομικός διευθυντής Χ.Τετράδης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Κορινθίας Διονύσιο. Ο μητροπολίτης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η συνεργασία της τοπικής μας εκκλησίας με την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα πανελληνίως!

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

«Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου. 

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και ο Θεοφιλέστατος, συνεχάρησαν θερμά τον κ. Τετράδη, καθώς μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, παρέμεινε στην θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας και επομένως θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η έως σήμερα αγαστή συνεργασία της Τοπικής μας Εκκλησίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς και παράδειγμα πανελληνίως. Επίσης, με την ευκαιρία της επισκέψεως και σε πολύ θερμό κλίμα ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Τοπικής Κοινωνίας της Κορινθίας, καθώς και της τρέχουσας επικαιρότητος. 

Ο Σεβασμιώτατος μας ευχαρίστησε τον κ. Διευθυντή για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε όπως Κύριος ο Θεός, δια πρεσβειών του Αποστόλου Παύλου, να τον ενισχύει  και να τον δυναμώνει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του και γιατί όχι, στο τέλος της θητείας του, να τον καταστήσει ως τον μακροβιότερο Αστυνομικό Διευθυντή της Κορινθίας μας».

ΣΣ. Με τέτοιες δηλώσεις ίσως αναρωτηθεί κανείς ΠΟΣΟ άραγε καλή συνεργασία υπάρχει ώστε να αποτελεί παράδειγμα στο πανελλήνιο!

Κ.Ν