ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΒΟΜΒΑ Σταυρέλη!!! -Δήμαρχε δώστε στη δημοσιότητα το όνομα του τζαμπατζή πολιτικού! -…Τους είδαμε και τους επιφανείς επιχειρηματίες!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

…Τι βόμβα είναι αυτή που έριξε ο δήμαρχος Κορινθίων για ΚΑΠΟΙΟΥΣ τζαμπατζήδες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που δεν πληρώνουν νερό!

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος:

“Είναι αδιανόητο να υπάρχουν οφειλέτες νερού χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ εδώ και 20 χρόνια. Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών να είναι σημαίνοντα ονόματα στην Κορινθιακή κοινωνία, όπως ξενοδοχεία, επιφανείς κορίνθιοι επιχειρηματίες, επώνυμα καταστήματα, πολιτικά πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής ακόμα και το Δημόσιο…”

Πολιτικά πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής που αδιαφορούν να πληρώσουν το νερό!!!

Και θέλουν ΤΡΟΜΑΡΑ τους να ζητήσουν την ψήφο των πολιτών;

Δήμαρχε χειροκροτούμε την απόφασή σας να μιλήσετε ακόμα και για πολιτικά πρόσωπα που έχουν το θράσος να πολιτεύονται κιόλας!

Από τη στιγμή δήμαρχε που πήρατε την απόφαση να μιλήσετε δημόσια για το θέμα αυτό (και πολύ καλά κάνατε) να αναφέρετε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ αυτούς τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ …ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!

Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! Μήπως κάποιος από τους Κορίνθιους εν ενεργεία βουλευτές γνωρίζει …κάτι παραπάνω για αυτά που αναφέρει ο Ν. Σταυρέλης;

Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει …κάτι παραπάνω;

Στη δημοσιότητα εδώ και ΤΩΡΑ τα ΟΝΟΜΑΤΑ, όποια και να είναι αυτά!

Οι απλοί πολίτες που μοχθούν και τα φέρνουν δύσκολα εις πέρας …είναι τα ΚΟΡΟΙΔΑ, ενώ κάποιοι “επιφανείς Κορίνθιοι επιχειρηματίες” και το χειρότερο πολιτικά πρόσωπα …κάνουν ότι γουστάρουν;

ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ δήμαρχε των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!

Δήμαρχε στο χέρι σας είναι να δείξετε ότι έχετε τη θέληση αυτό που είπατε να το πάτε μέχρι τέλος! Θεωρούμε ότι στο πλευρό σας είναι όλοι οι Κορίνθιοι, τα ΜΜΕ…κτλ.

Μην μείνετε μόνο σε μία φωτοβολίδα που πετάξατε! Σκεφτείτε τους Κορίνθιους πολίτες που παρόλες τις δυσκολίες καταφέρνουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Αυτούς ΜΟΝΟ να σκεφτείτε!

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης ανέφερε μεταξύ άλλων: