ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό! -…Την πάτησε πάλι ο Σταυρέλης που έλεγε ότι έχει δει το θέμα από 100 πλευρές!!! –Τώρα του ζητούν ευθέως να πάρουν άμεσα πίσω την απόφαση για την ομάδα της Κορίνθου!

…Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό! Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης εκτέθηκαν για ακόμα μία φορά στην περίπτωση των βιαστικών ενεργειών και αποφάσεων σχετικά με την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος!

Μάλιστα ο δήμαρχος Ν. Σταυρέλης έλεγε ότι το θέμα το έχουν δει από 100 πλευρές!!! (Αυτά βλέπουν οι δημότες και χάνεται κάθε αξιοπιστία της δημοτικής αρχής στα θέματα που φέρνουν για απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο)

Τώρα την “πάτησαν” με τον ΠΑΣ Κόρινθος, πριν λίγο καιρό για αλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΣ, για τις εκπτώσεις στα έργα… κτλ!

Στις τρεις παραπάνω περιπτώσεις ο πρώην δήμαρχος Β. Νανόπουλος και ο συνδυασμός του που ήταν ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ είχαν ενημερώσει την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Ν. Σταυρέλη ότι πρέπει να προσέξουν σε αυτά που λένε και αποφασίζουν! Αλλά ο δήμαρχος δεν λάμβανε κανέναν υπόψη αφού ήταν τόσο σίγουρος για τον εαυτό του και σε αυτά που του έλεγαν οι συνεργάτες του!!!

Το αποτέλεσμα κάθε φορά είναι το αναμενόμενο! Να εκτίθεται η δημοτική αρχή!

Η δημοτική αρχή και φυσικά ο πολλά υποσχόμενος δήμαρχος Ν. Σταυρέλης σε 4 μόλις μήνες …έχασαν την αξιοπιστία τους με αυτά που λένε! Απομένουν ακόμα περίπου 4,5 χρόνια! Τι θα δουν ακόμα οι Κορίνθιοι…

Από τον Δ. Πρωτοπαπά της Πράσινης Πόλης ανακοινώνεται:

«Η «Πράσινη Πόλη» επαναπροσδιορίζει τη θέση της σχετικά με τη θετική ψήφο που έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη διοίκηση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Η οριστική και αμετάκλητηαποχώρηση του προέδρου της,καθώς και η αίτηση στο Πρωτοδικείο Κορίνθου για διορισμό προσωρινής διοίκησης  στον ΠΑΣ Κόρινθος,επιβάλλουν την ανάκληση της  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου,που αφορά τη συμφωνία μεταξύ ΠΑΣ Κόρινθος και Δήμου Κορινθίων.

Βάσει των νέων δεδομένων  τοποθετούμαστε:

1)Θεωρούμε άκυρη και μη σύννομη τη συμφωνία μεταξύ Δήμου Κορινθίων και ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και θα ζητήσουμε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την ανάκληση της απόφασης.

2)Σε ό,τι αφορά τη νομική πλευρά του θέματος,η ευθύνη βαραίνει εξ’ολοκλήρου τον κ.Δήμαρχο και την παράταξή του, όπως είχαμε επισημάνει και στο Δελτίο Τύπου της «Πράσινης Πόλης» με ημερομηνία 25/4/2024. Ο κ. Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του είναι εκτεθειμένοι έναντι του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι μας διαβεβαίωναν ότι το θέμα «το έχουν ψάξει από 100 μεριές νομικά», ενώ ο κ.Δήμαρχος φάνηκε να γνωρίζει καλά την κατάστασηπου επικρατούσε εντός της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος,τονίζοντας την καλή σχέση του με τον αποχωρήσαντα πρόεδρο της ΠΑΣ.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις τους διέψευσαν.

Η αξιοπιστία του κ.Δημάρχου υπέστη σοβαρό πλήγμα λόγω της ανεπαρκούς προετοιμασίας και τεκμηρίωσης τόσο σοβαρών θεμάτων, αλλά κυρίως πλήττεται το κύρος των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

3) H«Πράσινη Πόλη» δεν εμπλέκεται στα εσωτερικά της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος. Ωστόσο,  στηρίζει  τον μεγάλο αγώνα που δίνει η ομάδα για την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα είναι υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του Δήμου Κορινθίων.

4) Η αβεβαιότητα και η ρευστότητα που επικρατεί στη διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθοςμας υποχρεώνει να σκεφτούμε εκ νέου τους όρους της συμφωνίας του Δήμου με τον ΠΑΣ Κόρινθος.

5) Αναρωτιόμαστε γιατί η Δημοτική Αρχή μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις,δεν έχει προβεί σε δημόσια δήλωση;

Κατά την άποψή μας, μοναδικός χαμένος και σε πλήρη απογοήτευση είναι ο κόσμος της «Μπάρτσας» που στήριξε τις ελπίδες του στους λανθασμένους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής».

ΣΣ. Ο Β. Νανόπουλος τα παραπάνω τα έγραψε από την περασμένη κιόλας εβδομάδα: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρελθόν ο Πιέτρης και από πρόεδρος και από το ΔΣ της ομάδας! -…Τι γίνεται τώρα με τις βιαστικές κινήσεις της δημοτικής αρχής και τις αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο; -Πρόλαβαν και έδωσαν τα χρήματα; -Ποιος σκέφτηκε ορθά;

Τώρα ποιοι “λαϊκίζουν” και ποιοι εκτίθενται στο δήμο Κορινθίων το βλέπουν πλέον ξεκάθαρα οι Κορίνθιοι

Κ.Ν