ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ειδικός σύμβουλος του δημάρχου ο Μ. Μανουσάκης! -…Πόσο στοιχίζουν οι συμβουλές του;

Από το δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται:

“Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος έχει την ιδιαίτερη χαρά και την μεγάλη τιμή να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον σπουδαίο σκηνοθέτη και δημιουργό κ.Μανούσο Μανουσάκη.

Ο κ.Μανουσάκης αποδέχτηκε την πρόταση του κ.Δημάρχου να βρεθεί στο πλευρό του ως Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου συζητήθηκαν τα πρώτα θέματα παρέμβασης και πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Με το πέρας της συνάντησης ο κ.Δήμαρχος δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή η συνεργασία με τον κ.Μανούσο Μανουσάκη. Η εμπειρία του, οι προτάσεις του, οι συμβουλές του θα είναι για τον δήμο Κορινθίων πολύτιμες. Είμαι βέβαιος πως όλα όσα συζητήσαμε και σχεδιάζουμε θα τύχουν την αποδοχής των πολιτών και θα προσδώσουν στον τόπο μας νέα πολιτιστικά χαρακτηριστικά, μια νέα φιλοσοφία και αντιμετώπιση.»

Ο κ.Μανουσάκης από την πλευρά του δήλωσε πως για να υλοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια, θα επιθυμούσε να συνεργαστεί με τους πολιτιστικούς φορείς του δήμου ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουν το περιβάλλον για την ανάπτυξη των σχεδίων τους”.

ΣΣ. Το είδαμε και αυτό! Ειδικός σύμβουλος του δημάρχου ο Μ. Μανουσάκης! Από τη μία δεν ακούγεται άσχημο. Από την άλλη πόσο θα στοιχίσει αυτή η συνεργασία; Υπάρχει αμοιβή και αν ναι ποια είναι αυτή;

Κ.Ν