ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκφράστηκε ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη σε όλους τους νοσηλευτές και τις μαίες του νοσοκομείου… -Η ανακοίνωση από τον διοικητή

Από τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη ανακοινώνεται: «Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της 5ης Μαΐου-Παγκόσμιας Ημέρας Μαιών-Μαιευτών και της 12ης Μαΐου-Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτών, η Νοσηλευτική Διεύθυνση του  Γ.Ν. Κορίνθου  με τη συνδρομή της Διοίκησης, διοργάνωσε  τιμητική εκδήλωση για τις Μαίες και τους Νοσηλευτές, την Παρασκευή 12 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμούς ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόριος Καρπούζης, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Βασιλική Κολλιού και άλλοι εκπρόσωποι.

Η εκδήλωση έκλεισε με την τιμητική απονομή βραβείων σε υπαλλήλους της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας που αποχώρησαν την τελευταία πενταετία.

Από την Διεύθυνση του Γ.Ν. Κορίνθου εκφράστηκε ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη σε όλους τους Νοσηλευτές και τις Μαίες του Νοσοκομείου καθώς και θερμές ευχαριστίες  για το ουσιαστικό έργο που επιτελούν καθημερινά και παρέχουν στους ασθενείς με καλοσύνη, ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο.

Αναδείχθηκε το συμπέρασμα ότι οι Νοσηλευτές και οι Μαίες μας είναι  υπέρμαχοι της Υγείας με επιστημονική τεκμηρίωση, ενσυναίσθηση, ασφάλεια και σεβασμό”.