ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ενδιαφέρον της νυν δημοτικής αρχής για την παραλία “Καλάμια” …που είχε αφεθεί στην τύχη της επι Πνευματικού! (φωτο)

Στην παραλία «Καλάμια»  προβλέπεται και τοποθέτηση ναυαγοσώστη αφού έχει χαρακτηριστεί ως «πολυσύχναστη»

Ενδιαφέρον της νυν δημοτικής αρχής για την παραλία “Καλάμια” …που είχε αφεθεί στην τύχη της επι Πνευματικού! Η παραλία “Καλάμια” επι Θωμαίδη ήταν γεμάτη από κόσμο και υπήρχε ενδιαφέρον της τότε δημοτικής αρχής.

Επι θητείας του Πνευματικού τα “Καλάμια” …αφέθηκαν στην τύχη τους. Σαν να μην ενδιέφερε για κάποιο λόγο τον τέως δήμαρχο αυτή η όμορφη παραλία της Κορίνθου. Επι Νανόπουλου, σε πρώτη φάση,  φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον, και αυτό είναι στα θετικά!

Το δελτίο τύπου από το δήμο Κορινθίων

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται: «Ξεκίνησε χθες το πρωί από την παραλία «Καλάμια»  ο καθαρισμός των παραλιών  του δήμου Κορινθίων με ειδικό μηχάνημα. Η παρέμβαση θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης  υποδομών, οι παλιές ντουζιέρες αντικαθίστανται ενώ θα τοποθετηθούν κατά μήκος των παραλιών και υποδομές αποδυτηρίων. Στην παραλία «Καλάμια»  προβλέπεται και τοποθέτηση ναυαγοσώστη αφού έχει χαρακτηριστεί ως «πολυσύχναστη»

Οι παραλίες του δήμου Κορινθίων, με την συμβολή των πολιτών τους οποίους παρακαλούμε να διατηρούν και να προασπίζουν την καθαριότητα τους αλλά και των επιχειρηματιών που από την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγουν τα καταστήματα τους, θα είναι πολύ σύντομα έτοιμες να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους  και να τους προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η Κόρινθος θέλει και μπορεί να λάβει την προστιθέμενη αξία που της παρέχουν απλόχερα η φύση, η ιστορία και ο πολιτισμός της. Το καλοκαίρι είναι στοίχημα για όλους μας και όλοι μαζί θα το κερδίσουμε!»

Φώτης Νικολακόπουλος