ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τυχαίο; -Η ανάρτηση του Δ. Μπίτζιου για την ασφαλτόστρωση σε συγκεκριμένο σημείο στο Σολομό!!! (φωτο) -Η περιφέρεια …τι απαντά;

(00:10)

Ο πρώην αντιδήμαρχος Κορινθίων Δ. Μπίτζιος κάνει μία ανάρτηση όπου μέσα από το όχημά του δείχνει μία ασφαλτόστρωση που έχει γίνει στο Σολομό Κορινθίας που προκαλεί πολλά ερωτηματικά!!!

Δείχνει μάλιστα τη διαδρομή όπου η ασφαλτόστρωση ξεκινά και σταματά!

Τυχαίο;

Είναι πραγματικά απορίας άξιο τι συνέβη με το συγκεκριμένο έργο!

Η ανάρτηση του Δ. Μπίτζιου

Ο Μπίτζιος μάλιστα στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Είχα πει να μην ασχοληθώ. Αλλά όταν έβλεπα πριν περίπου 5 μήνες τον περιφερειάρχη Κορίνθου …να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για ένα έργο που έκανε μόνο για τους πολίτες, δεν μπορούσα να μην το βγάλω! Περνάω κάθε μέρα από εδώ. Η ασφαλτόστρωση ξεκινάει εδώ (παρακάτω φωτο) και τελειώνει εδώ (παρακάτω φωτο). Περιφερειάρχα μου είσαι μάγκας πολύ, μου αρέσεις, το γλειφιτζούρι να είναι από ακουαφόρτε άλλη φορά, φιλάκια”.

ΣΣ. Επειδή περιφερειάρχης Κορινθίας δεν υπάρχει, το πιο πιθανό ο Μπίτζιος να θέλει να πει αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας που αυτή τη στιγμή είναι ο Γκιολής!

Ανεξάρτητα που απευθύνεται ο Δ. Μπίτζιος ρωτάμε: Τι έχει να πει λοιπόν ο Γκιολής για την συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση; Γιατί δεν προχώρησε παρακάτω και σταμάτησε στο συγκεκριμένο σημείο;

Η στιγμή που ξεκινάει η ασφαλτόστρωση
Η ασφαλτόστρωση που συνεχίζεται κανονικά έξω από επιχείρηση που υπάρχει στο σημείο
Το σημείο που σταματάει η ασφαλτόστρωση ακριβώς με το που περνάς την επιχείρηση (πηγαίνοντας προς Δερβενάκια)

Κ.Ν