ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ισχύει ότι αποφάσισε ο συνδυασμός του Π. Καλλίρη…

Με την ανακοίνωση ότι ο Π. Καλλίρης αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας αρκετοί αναρωτήθηκαν αν ο ίδιος θα είναι πλέον στην αντιπολίτευση του δήμου Κορινθίων!

Το είχαμε γράψει και σε πρόσφατη ανάρτηση: “Προς αποφυγή παρερμηνειών αυτό δεν σημαίνει ότι ο Π. Καλλίρης θα παραιτηθεί από τη θέση που θα έχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων. Οι πληροφορίες της korinthiannews.gr αναφέρουν ότι θα είναι κανονικά στη θέση του και με την εμπειρία που διαθέτει θα συμβάλει όσο μπορεί για το καλό του δήμου Κορινθίων και των δημοτών…”

Μάλιστα πριν λίγο καιρό όλα τα στελέχη και ο επικεφαλής της παράταξης Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν ενωμένοι τον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Κορινθίων, για την εξέλιξη του τόπου , τιμώντας την ψήφο των Κορινθίων. Αυτό προφανώς είναι και μία απάντηση σε …όσους διαδίδουν διάφορα!

Πιο συγκεκριμένα από τον συνδυασμό του Π. Καλλίρη στο δήμο Κορινθίων αναφέρεται: «Συνάντηση όλων των στελεχών της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Εξέλιξης», η πρώτη μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με την παρουσία σύσσωμων όλων των υποψηφίων συμβούλων και του επικεφαλής, Πελοπίδα Καλλίρη.

Ήταν μια βραδιά με πολλή συζήτηση, που είχε να κάνει με τον όμορφο αγώνα που έδωσε η παράταξη αλλά και τον πολιτικό πολιτισμό που ανέδειξε μέσα σε ένα ιδιαίτερα τεταμένο προεκλογικό κλίμα.

Κοινή εκτίμηση, πως το εκλογικό αποτέλεσμα που σημείωσε η «Δύναμη Εξέλιξης» ήταν μια καλή αρχή, σε σχέση με την πρόσφατη παρουσία του συνδυασμού, 4,5 μήνες πριν τις εκλογές.

Όλα τα στελέχη και ο επικεφαλής της παράταξης Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν ενωμένοι τον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Κορινθίων, για την εξέλιξη του τόπου μας, τιμώντας την ψήφο των Κορινθίων».