ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το είδαμε και αυτό! -…Ο Πνευματικός επιθυμεί τώρα να του ζητήσει συγγνώμη ο Νανόπουλος!!!

…Κάπως έτσι ο Πνευματικός σχολίασε μία δικαστική απόφαση!

Σε σχετική ανακοίνωση από τον πρώην δήμαρχο Κορινθίων Α. Πνευματικό αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ο Βασίλειος Νανόπουλος του Δημητρίου και άλλοι δέκα έξη υποψήφιοι (δημοτικοί και κοινοτικοί Σύμβουλοί) του κατά τις Δημοτικές εκλογές του 2014 απ’ την Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου υπέβαλαν την από 20-9-2014 μήνυσή τους εναντίον μου υπό την ιδιότητα μου ως Δημάρχου Κορινθίων με πρόσχημα την δήθεν συκοφαντική τους δυσφήμηση κατά την διάρκεια συνέντευξης μου προς τα Τοπικά Μ.Μ.Ε. την 28.7.2014.

Στην ουσία η ανωτέρα μήνυση υποβλήθηκε για λόγους εντυπωσιασμού, με σκοπό την δημιουργία κοινωνικής αναστάτωσης, σύγχυσης και αναταραχής των κατοίκων της άνω Δημοτικής Ενότητας, πράγμα το οποίο και πέτυχαν.

Με βάση την πιο πάνω μήνυση σχηματίστηκε η με στοιχεία ΑΒΜ: Ε 14/1158 και ΑΒΩ: Ε 14/120 ποινική δικογραφία και ασκήθηκε εναντίον μου ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή.

Την 23/9/2019 εκδικάστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημ/κείου Κορίνθου μετά από αναβολές η πιο πάνω υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα:

Να μετατραπεί η σε βάρος μου κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά συρροή σε απλή δυσφήμηση.Η κατηγορία αυτή της συκοφαντικής δυσφήμησης κατέπεσε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ που σημαίνει με απλά λόγια ότι αυτά που ισχυριζόμουν ότι δηλ. «……….. τα στελέχη του Νανόπουλου έβαζαν τις φωτιές στην χωματερή του Άσσου κ.λ.π. …….» ήταν πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΑ.

Μετά την κατά τ’ άνω μετατροπή της κατηγορίας από συκοφαντική δυσφήμηση σε απλή δυσφήμηση, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 8 παρ. 2 του Ν. 4411/2016, με δεδομένο ότι η απλή πλέον δυσφήμηση είχε τελεσθεί πριν την 31.3.2016, το Δικαστήριο έπαυσε την σε βάρος μου ποινική δίωξη.

Μετά την εκδοθείσα απόφαση την οποία είναι υποχρεωμένος να σεβασθεί ο κ. Νανόπουλος και η παράταξη του, αναμένω απ’ αυτόν, ως επικεφαλής του τότε συνδυασμού του, αφού αναλογισθεί την άνευ προηγουμένου κοινωνική αναστάτωση και αναταραχή που προκάλεσαν ορισμένα απ’ τα Στελέχη του και τα οποία με αμετάκλητη Δικαστική Απόφαση κρίθηκαν και χαρακτηρίστηκαν Εμπρηστές, να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από όσους με τον τρόπο του μας διέβαλε χάρη του δικού του σκοπού, που δεν ήταν άλλος από την κατάληψη της εξουσίας…»

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 0-1.jpg

Τι ανέφερε ο Νανόπουλος

Από την άλλη ο Β. Νανόπουλος ανέφερε με λιτή του δήλωση σε ΜΜΕ ότι ο Πνευματικός κρίθηκε ένοχος για δυσφήμιση!!!

ΣΣ. Διαβάζοντας τα παραπάνω τι σχόλια μπορεί να κάνει κάποιος για την ανακοίνωση του Πνευματικού;

Κ.Ν