ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κόπτεσθε τόσο πολύ για τη δημόσια υγεία λόγω Covid-19; -Εμείς έχουμε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική άποψη!

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου: 

«Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζει να λειτουργεί ο δήμος Κορινθίων θωρακίζοντας τους πολίτες του και την δημόσια υγεία. Πραγματοποιεί, σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΔΥ Κορινθίας, σε όλο το εύρος του, δειγματοληπτικούς ελέγχους  για τον Covid-19.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν για όσο διάστημα η χώρα μας βάλλεται από την πανδημία, διαρκούν τα μέτρα και  ορίζουν οι ειδικοί. Η υγεία είναι το σημαντικότερο των αγαθών και ευθύνη του δήμου Κορινθίων είναι πρωτίστως να δρα προληπτικά για την θωράκισή της, όπως και πράττει στο ακέραιο από την έναρξη της πανδημίας…».

ΣΣ. Μην προκαλείτε με τέτοια δελτία τύπου εκεί στο δήμο Κορινθίων λέγοντας πόσο κόπτεσθε για τη δημόσια υγεία! Και ειδικά όταν γράφετε: «Η υγεία είναι το σημαντικότερο των αγαθών και ευθύνη του δήμου Κορινθίων είναι πρωτίστως να δρα προληπτικά για την θωράκισή της, όπως και πράττει στο ακέραιο από την έναρξη της πανδημίας…».

…Τι μας λέτε!

Το πόσο κόπτεσθε για την δημόσια υγεία …το είδαμε τι κάνατε το φθινόπωρο σε μία κηδεία που ήταν ο ένας πάνω στον άλλον και κάνατε όλοι τα στραβά μάτια!

Και το χειρότερο όλων είναι μέσα από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ του δήμου Κορινθίων (που ακούστηκε άραγε αυτό!!!) αναφέρθηκε ΠΟΥ και ΠΟΤΕ θα γίνει η κηδεία! Το αποτέλεσμα ήταν την επόμενη ημέρα της κηδείας να ήταν ο ένας …πάνω στον άλλον! Όλη η Κόρινθος βούιζε τότε και το θέμα δεν έχει ξεχαστεί μέχρι σήμερα!

Μήπως θέλετε δήμαρχε να βγάλουμε στον αέρα την ανάρτηση που έγινε μέσα από την ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα του δήμου Κορινθίων, μία μόλις μέρα πριν από την κηδεία; Αυτή την ανάρτηση την έχουμε φυλάξει.

Απλά έχουμε αποφασίσει για δικούς μας ανθρώπινους λόγους (επειδή πρόκειται για κηδεία) να μην ασχοληθούμε άλλο με αυτό το θέμα! Αλλά και εσείς εκεί στο δήμο Κορινθίων μην προκαλείτε τους Κορίνθιους!

Την επόμενη φορά όμως που θα δούμε παρόμοιο δελτίο τύπου θα βγάλουμε στον αέρα αυτή την ανάρτηση του δήμου, στη συνέχεια θα ζητήσουμε από τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν θέση (και για την ανάρτηση από την ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ του δήμου αλλά και για όσα γενικά συνέβησαν την ημέρα εκείνη) και στη συνέχεια θα τη στείλουμε (την ανάρτηση) στα αρμόδια όργανα (θεωρούμε ότι προκύπτουν σίγουρα ευθύνες για το ατυχές αυτό γεγονός). Αν αυτό επιδιώκετε απλά ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ μας…