ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Λένε από το δήμο ότι ο δήμαρχος έχει θέσει ψηλά τον πήχη στον αθλητισμό με διεθνή απήχηση!

Από το δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται:

«Ψηλά τον πήχη στον αθλητισμό με διεθνή απήχηση και αποτύπωμα έχει θέσει ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Η συνεχής και καλή συνεργασία με τον Σκοπευτικό όμιλο της Κορίνθου και τον Πρόεδρο κ.Γιάννη Κελαιδάκη έχει  σαν αποτέλεσμα η Κόρινθος να υποδέχεται και να φιλοξενεί από τις 28 Μαΐου και για μια εβδομάδα τον Διεθνή αγώνα πρακτικής σκοποβολής Canal Challenge, προάγγελο του Πανευρωπαϊκού IPSC το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο σε 2 χρόνια από σήμερα.

Ο Δήμαρχος βρέθηκε στο χώρο του σκοπευτηρίου την Κυριακή, υποδέχτηκε τους μετέχοντες στο Canal Challenge και επανέλαβε την δέσμευσή του για ένα σκοπευτήριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

«Βρισκόμαστε στον  αναβαθμισμένο χώρο του σκοπευτηρίου Κορίνθου εδώ που για μια εβδομάδα φιλοξενούνται αγώνες πρακτικής σκοποβολής στα πλαίσια της προετοιμασίας του πανευρωπαϊκού αγώνα που θα φιλοξενήσει η Κόρινθος το 2023. Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Κορινθίων στηρίζει την προσπάθεια και τον σκοπευτικό όμιλο, έχουν ήδη γίνει πολλές βελτιώσεις και πολύ σύντομα, όπως έχω υποσχεθεί στον Πρόεδρο Γιάννη Κελαιδάκη, θα έχουμε ένα σκοπευτήριο ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την φιλοξενία αγώνων που θα προβάλλουν τον τόπο μας και εκτός συνόρων. Οι επισκέπτες μας είναι πολλοί και  θα παραμείνουν για μια εβδομάδα, με όλες τις ωφέλειες που αυτή η παρουσία συνεπάγεται για τις επιχειρήσεις και βεβαίως την προβολή της Κορίνθου και του δήμου».

Ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Γιάννης Κελαιδάκης επεσήμανε την αμέριστη και συνεχή στήριξη και βοήθεια του  Δημάρχου λέγοντας πως «τηρεί τις υποσχέσεις του» και πως πολύ σύντομα «θα έχουμε ένα σκοπευτήριο το οποίο θα μπορεί να συγκριθεί μόνο με ανάλογες δομές στην Ευρώπη.

Στο περιθώριο των αγώνων ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος πραγματοποίησε και συναντήσεις με τους κ.κ ItzikEllenbogen, Περιφερειάρχη IPSC του Ισραήλ, KurtKrauzep Αντιπεριφερειάρχη IPSC της Αυστρίας  και τον κ. Ιωάννη Κελαιδάκη, Διευθυντή του Canal Challenge με αντικείμενο την  την ανάληψη του Πανευρωπαϊκού IPSC και την καθιέρωση ετήσιων διεθνών διοργανώσεων, όπως το Canal Challenge και το HellasGreatShotgun.

«Στόχος μας είναι η Κόρινθος και ο Δήμος Κορινθίων να πρωταγωνιστήσουν, να αποτελέσουν και σε επίπεδο υποδομών επιλογή για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις» κατέληξε ο Δήμαρχος Κορινθίων στις δηλώσεις του…».