ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μίλησαν για απρέπεια του Σταυρέλη!!! -Τι έκανε στο λιμανάκι του Άσσου…

Από το συνδυασμό (Συμμαχία Πολιτών) του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου αναφέρεται:

«Απρέπεια Σταυρέλη!

Θέλει να γυρίσει το δήμο Κορινθίων στην εποχή του Μαυρογιαλούρου!

Στην εποχή Μαυρογιαλούρου θέλει να φέρει την Κόρινθο και το δήμο Κορινθίων ο κ.Σταυρέλης.

Επισκέφθηκε το λιμανάκι του ΑΣΣΟΥ ,είδε το πρόβλημαπου όλοι γνωρίζουμε, των φερτών υλικών  και ανάρτησε στο διαδίκτυο  παρέμβασήτου στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου για να γίνει η εκβάθυνση του αλιευτικού καταφυγίου κατηγορώντας τον δήμαρχο Κορινθίων.

Γνώριζε φυσικά ότι σήμερα ο εργολάβος ξεκινά το έργο! Το έπραξε όμως  για να πει, όπως στην ταινία του Μαυρογιαλούρου, ότι όλα έγιναν κατόπιν ενεργειών του .

Η αλήθεια όμως είναι η εξής , την ξέρει ο κ Σταυρέλης αλλά την αποκρύπτει για μικροκομματική σκοπιμότητα .

Για να γίνει ένα έργο στο Δήμο ή το Λιμενικό ταμείο όπως η εκβάθυνση του αλιευτικού καταφυγίου πρέπει να γίνουν τα εξής, και όχι από τη μια μέρα στην άλλη

  1. Εγγραφή της δαπάνης στον προϋπολογισμό
  2. Έγκριση του προϋπολογισμού από την αποκεντρωμένη αυτοδιοίκηση
  3. Μελέτη του έργου από τις τεχνικές υπηρεσίες – έγινε μήνες πριν
  4. Έγκριση από το υπουργείο ναυτιλίας – έγινε μήνες πριν
  5. Ανάθεση του έργου η διαγωνισμός ανάλογα με το ύψος της δαπάνης

Σήμερα ξεκίνησε ο εργολάβος την προσωρινή εκβάθυνση επειδή όλα τα παραπάνω έγιναν όπως έπρεπε και όχι επειδή παρενέβη ο κ Σταυρέλης . Το βεβαιώνουν άλλωστε δημοσίως οι ψαράδες της περιοχής και ο εργολάβος οι οποίοι πριν από 10 ημέρες είχαν ενημερωθεί για την έναρξη των εργασιών από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τ.Υ κ.Γιώργο Πούρο.

Η διάψευση του κ.Σταυρέλη είναι ηχηρή και θα πρέπει να του γίνει μάθημα για μελλοντικές ανάλογες κινήσεις και δημόσιες αντιπολιτευτικές τοποθετήσεις.

Οι εκλογές δεν μπορούν να είναι «δικαιολογία» για την επιλεκτική ενημέρωση  και την τακτική μισής αλήθειας που ο κ.Σταυρέλης συνεχίζει να επιλέγει.

Το σημείο των εργασιών επισκέφθηκε νωρίτερα ο Δήμαρχος Κορινθίων με τον τοπικό Πρόεδρο, συζήτησε με τους ψαράδες που βρίσκονταν εκεί  αλλά και τον εργολάβο που ξεκίνησε τις εργασίες».

Το σχετικό video: