ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μίλησαν για την επιβάρυνση που υπάρχει από την λειτουργία των δυο δομών φιλοξενίας μεταναστών στο στρατόπεδο της πόλης…

«Τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Γρηγόρη Καρπούζη υποδέχτηκε την Τετάρτη στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ.Καρπούζη καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε προσφάτως σημειώνοντας την σπουδαιότητα και τον νευραλγικό ρόλο του νοσηλευτικού ιδρύματος για το νομό Κορινθίας και την ευρύτερη περιοχή αφού είναι ένα ίδρυμα σε κομβική θέση και σε εφημερία καθ όλη την διάρκεια του έτους.

Στην διάρκεια της συζήτησης αναζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας του δήμου με το νοσοκομείο με έμφαση στην επιβάρυνση που έχει υποστεί από την λειτουργία των δυο δομών φιλοξενίας μεταναστών στο στρατόπεδο της πόλης», αναφέρεται από το δήμο Κορινθίων.

ΣΣ. Μίλησαν για την επιβάρυνση που υπάρχει από την λειτουργία των δυο δομών φιλοξενίας μεταναστών στο στρατόπεδο της πόλης…

Και τι κάνει για να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση με το κέντρο μεταναστών στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος; Για τους τρεις βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία, Ταγαρά, Δήμα και Σούκουλη …δεν ρωτάμε καν! Αυτό το θέμα … μάλλον κάνουν πως δεν το βλέπουν!

Κ.Ν