ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ν. Σταυρέλη …δεν σας απασχολεί τι είδαν οι γονείς και κυρίως τα ΠΑΙΔΙΑ; -Κρίμα…

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Από το συνδυασμό του Β. Νανόπουλου στο δήμο Κορινθίων μεταξύ άλλων αναφέρεται:

“Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων και πριν την ημερήσια διάταξη φέραμε για συζήτηση τρία σημαντικά για τους πολίτες θέματα

Το ένα αφορούσε: Καταδίκη και αποπομπή δημοτικού συμβούλου για σωματική βία και εξύβριση σε εργαζόμενο στο δημοτικό αθλητικό κέντρο

Ζητήσαμε να καταδικαστεί από το δημοτικό συμβούλιο η πράξη στην οποία  προέβη ο  δημοτικός σύμβουλος Σταυρος Δανιηλ –  βιαιοπραγία και εξύβριση και αποπομπή από τη θέση του υπεύθυνου του δημοτικού αθλητικού κέντρου που ορίστηκε από το δήμαρχο κ Σταυρέλη .

Δεν έγινε δεκτή η πρόταση μας και η πλειοψηφία των 21 δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας συν τον κ Σταυρέλη ταυτίστηκαν με τον κ Δανιήλ δίνοντας κάκιστο παράδειγμα στην διαπαιδαγώγιση των παιδιών που αθλούνται και ήταν αυτόπτες μάρτυρες με τους γονείς τους περίπου 50 τον αριθμό…»

Ο Στ. Δανιήλ που ήθελε κιόλας …να διασκεδάσει τις εντυπώσεις!!!

ΣΣ. Κρίμα για τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο να υπερασπιστεί τον Στ. Δανιήλ ο οποίος όταν πήρε το λόγο προσπάθησε να …διασκεδάσει κιόλας τις εντυπώσεις λέγοντας να κάνουν κάποιοι μήνυση στη μητέρα του που τον έκανε σωματώδη επειδή έπινε πολύ γάλα μικρός!!!

Δήμαρχε Ν. Σταυρέλη σε ένα τόσο σοβαρό θέμα ακούγατε τον Δανιήλ να κάνει τέτοιου είδους αναφορές, αντι να παραδεχτεί το λάθος του που ενεπλάκη με αυτό τον τρόπο σε αυτό το επεισόδιο το οποίο είδαν γονείς και κυρίως ΠΑΙΔΙΑ!

Εύγε στον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για το πως αντιμετωπίζουν κυρίως ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΕΤΑ!

Απλά υπενθυμίζουμε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Αυτά είναι! -Εδώ “βουίζει” ο δήμος και ο Στ. Δανιήλ έλεγε να κάνουν μήνυση στη μητέρα του γιατί… (βίντεο)