ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ούτε ο Γ. Πιέτρης …ακολουθεί τον Νανόπουλο! -Άραγε η στάση του ήταν ξεκάθαρη από την αρχή… ή τα άλλαξε στην πορεία;

Μετά τον Χ. Κορδώση (δείτε εδώ) ούτε και ο Γ. Πιέτρης ακολουθεί την απόφαση του συνδυασμού του Π. Καλλίρη για κοινή πορεία μαζί με τον Νανόπουλο!

Σωστή αυτή η απόφαση του Γ. Πιέτρη. Οι δημότες τους ψήφισαν με τον συνδυασμό του Π. Καλλίρη και όχι για να έχουν κοινή πορεία μαζί με τον Νανόπουλο!

Κανονικά κανένας από το συνδυασμό του Π. Καλλίρη δεν θα έπρεπε να δεχτεί αυτή την κοινή πορεία με τον νυν δήμαρχο Β. Νανόπουλο! …Για ποιο λόγο να μπει ο συνδυασμός ως “κομπάρσος” στη δημοτική αρχή του Νανόπουλου; Καλές οι θέσεις που εξασφάλισαν ορισμένοι, αλλά μάλλον …θα τα ακούσουν στην πορεία!

Ξεκάθαρη λοιπόν η στάση του Γ. Πιέτρη να μην ακολουθήσει αυτή την κοινή πορεία! Άραγε ήταν η στάση του ξεκάθαρη από την αρχή… ή τα άλλαξε στην πορεία;

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο ίδιος ο Γ. Πιέτρης δεν υπέγραψε για παράδειγμα κάποιο χαρτί του συνδυασμού του Καλλίρη σχετικά με την κοινή πορεία με τον συνδυασμό του Νανόπουλου!!! Δεν μπορεί να υπέγραψε και στη συνέχεια …να την έκανε! Γιατί κάτι τέτοιο …ακούστηκε στην πιάτσα! Θα το ψάξουμε… (αν, λέμε αν, υπέγραψε …να δούμε πως θα το μαζέψει)

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Γ. Πιέτρης ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του:

“Η σχέση μου με τον επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Εξέλιξης», Πελοπίδα Καλλίρη, είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από μία απλή συμπόρευση. Είναι σχέση εκτίμησης και αμοιβαίου σεβασμού.

Τον ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ πολύ και όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξης, με τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα συναντηθούμε και πάλι στο μέλλον, στην προσπάθεια για μία καλύτερη Κόρινθο.

Σέβομαι την απόφαση της πλειοψηφίας της παράταξης να συμπορευθεί με την δημοτική αρχή και την αποδέχομαι.

Προσωπικά όμως δεν θα μπορούσα ούτε ένα λεπτό να συμμετέχω σε ένα δημοτικό σχήμα με επικεφαλής τον κ. Νανόπουλο και για αυτόν τον λόγο ακολουθώ ανεξάρτητη πορεία στον δήμο Κορινθίων…”.