ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Β. Πανταζής στηρίζει τον Π. Καλλίρη, η ανακοίνωσή του… και οι υπερβολές!

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Β. Πανταζής στηρίζει τον Π. Καλλίρη, η ανακοίνωσή του… και οι υπερβολές!

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Β. Πανταζής στηρίζει αυτή τη φορά την υποψηφιότητα του Π. Καλλίρη.

Σίγουρα είναι άλλη μία σημαντική απώλεια για τον Β. Νανόπουλο (από τις πολλές που έχει ως τώρα) …αλλά μην υπερβάλλετε κιόλας κε Πανταζή!

Πολύ περισσότερο όταν αναφέρετε σε ένα μέρος της ανακοίνωσή σας: «Η αρχική μου σκέψη ήταν προς την δημιουργία του ψηφοδελτίου και αυτόνομη κάθοδο…».

…Δεν ξέρουμε κε Πανταζή αν το πιστεύετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  αυτό που λέτε!

Εμείς θεωρούμε ότι και αυτή τη φορά απλά περιμένατε να δείτε σε ποιον συνδυασμό θα μπορούσατε να εισχωρήσετε γιατί δεν θεωρούμε ότι θα είχατε κάποια τύχη ως υποψήφιος δήμαρχος. Σας το είχε πει και κάποιος άλλος αυτό ή κάνουμε λάθος;

Απλά και τώρα, όπως και την προηγούμενη φορά, μπήκατε σε κάποιο συνδυασμό! Αν θεωρούσατε κε Πανταζή ότι θα έχετε έστω την παραμικρή τύχη ως υποψήφιος δήμαρχος δεν θεωρούμε ότι θα στηρίζατε την υποψηφιότητα του Πελοπίδα Καλλίρη!

Και κάτι τελευταίο. Την προηγούμενη φορά στηρίξατε την υποψηφιότητα του Β. Νανόπουλου… και ο Νανόπουλος έχασε! Αν συμβεί το ίδιο και σε αυτές τις εκλογές με την υποψηφιότητα του Π. Καλλίρη δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα σας ήθελε μελλοντικά κάποιος άλλος υποψήφιος δήμαρχος στο συνδυασμό του!

Αυτή είναι η άποψή μας και όλα τα άλλα που αναφέρετε παρακάτω ότι …σκεφτόσασταν την αυτόνομη κάθοδο μέχρι που είδατε την υποψηφιότητα του Π. Καλλίρη και άλλαξαν οι σκέψεις σας, εμείς τουλάχιστον, δεν τα λαμβάνουμε καθόλου υπόψη!

Καλλίρης Π.

Ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων Β. Πανταζής: 

“Συμμετείχα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Κορινθίων με το συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών όπου οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι με τίμησαν ιδιαίτερα, επιλέγοντας με να τους υπηρετήσω από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Διαφώνησα για θέματα αρχών και συμπεριφορών με τον επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών και απεχώρησα, συνεχίζοντας το έργο μου σαν ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος.

Πρόσφατα μία μεγάλη μερίδα ενεργών συμπολιτών μας, τιμώντας με ιδιαίτερα, μου πρότειναν την δημιουργία ψηφοδελτίου και την αυτόνομη κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η αρχική μου σκέψη, με την προοπτική τριών κυρίων διεκδικητών της θέσης του δημάρχου (κ.κ. Πνευματικός , Νανόπουλος , Σταυρέλης) που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ήταν προς την δημιουργία του ψηφοδελτίου και αυτόνομη κάθοδο.

Η πρόσφατη όμως εκδήλωση υποψηφιότητας του κ. Πελοπίδα Καλλίρη και οι σχετικές συζητήσεις που έγιναν, μας επιβάλουν να αναθεωρήσουμε την θέση μας.

Οι στόχοι κοινοί.

Η σύνταξη μας στο πλευρό του κ. Πελοπίδα Καλλίρη και ο αγώνας για την ανάδειξη του συνδυασμού μας σαν νικητή στις εκλογές αλλά και ακολούθως, με σεβασμό προς όλους τους δημότες και προς όλους τους αντίπαλους συνδυασμούς, με σχέδιο και πρόγραμμα, με δουλειά και κυρίως με προμετωπίδα την ηθική μας, την αλλαγή πορείας προς μια κατεύθυνση ευθύνης, σοβαρότητας και επαναφοράς της ηρεμίας και της ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, με μοναδικό γνώμονα την ανάγκη να ξαναβρεί ο Δήμος Κορινθίων τη θέση που του αρμόζει από την ιστορία του, την γεωγραφική του θέση και τα φυσικά του χαρακτηριστικά…»

Καντε κλικ για να αφησετε καποιο σχολιο

Αφηστε καποιο σχολιο

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περισσοτερα στην κατηγορια ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

top-5-image

Το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΡ 5 της εβδομάδας

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019

Ο αγιασμός των υδάτων στο Κιάτο και στις κοινότητες έγινε με νερό Λουτρακίου -Στην Κόρινθο ο αγιασμός έγινε με νερό της Στυμφαλίας!!! (φωτο)

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
κουίζ

…Τι γύρευε δικηγόρος στην κοπή της πίτας του επιμελητηρίου στην Κορινθία; -Ποιος τον κάλεσε;

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Ο “προβλέψιμος” Σ. Σπηλιωτακάρας!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
διώρυγα Κορίνθου 10

Ο σύλλογος επισιτιστών Λουτρακίου σε ένα ευχαριστήριο έκανε αναφορά και για την άδικη κριτική που δέχεται η διοίκηση της διώρυγας!!!

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019
ορειβασία

Πρόσκληση από τον ορειβατικό σύλλογο Κορίνθου…

korinthiannewsΙανουαρίου 18, 2019