ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο “φακός” που ακολουθεί σχεδόν παντού τον Β. Νανόπουλο! -…Μήπως χάθηκε το μέτρο;

Για ότι σχεδόν συμβαίνει στο δήμο Κορινθίων ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος φωτογραφίζεται και μετά οι φωτογραφίες στέλνονται από το γραφείο τύπου στα ΜΜΕ.

Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μήπως ο δήμαρχος το παρακάνει;

Ακόμα και τώρα σχολιάζεται για το λόγο αυτό θα το αναφέρουμε! Ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος έφτασε στο σημείο να φωτογραφίζεται σε εργασίες που έχουν να κάνουν με “μπαλώματα” στους δρόμους!!!

Στη συνέχεια το γραφείο τύπου του δήμου Κορινθίων στέλνει τις φωτογραφίες στα ΜΜΕ!!! Τόση ανάγκη έχετε κε Νανόπουλε την προβολή …ή μήπως έχετε χάσει το μέτρο;

Στο δελτίο τύπου από το δήμο Κορινθίων ανέφεραν μεταξύ άλλων:

“Παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, του Αντιδημάρχου Σπύρου Ζαχαριά και του Προέδρου Γρηγόρη Ρωτίδη ξεκίνησε η αποκατάσταση του κεντρικού δρόμου με ρίψη πίσσας σε όσα σημεία είναι απαραίτητο. Το έργο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο σχέδιο  που αφορά στο Αμόνι συνολικά, την καθαριότητα, την πυρασφάλεια, τις παιδικές χαρές, τις υποδομές κυρίως του οδικού δικτύου που οδηγούν τόσο στο Αμόνι όσο και στο μοναδικής ομορφιάς Καλογερολίμανο, το δίκτυο ΚαλογερολίμανοΜπίστη – Σοφικό θα αποκατασταθεί πλήρως,  και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση τους».

Κ.Ν