ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Ν. Σταυρέλης …συνάντησε ποντίκια! -Σοβαρός κίνδυνος στην υγεία των πολιτών…

Σε ανάρτησή του στις 8 Σεπτεμβρίου ο αρχηγός της “Πνοής Δημιουργίας” στο δήμο Κορινθίων Ν. Σταυρέλης αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Με την υγεία και το περιβάλλον δεν παίζουμε. Στην σημερινή μου αυτοψία στο Πεδίο Βολης δυστυχώς διαπίστωσα ο χώρος που κάποτε εξυπηρετούσε το αμαξοστάσιο του Δήμου να έχει καταληφθεί από σκουπίδια,κλαδέματα και ογκώδη.

Σε σημείο μάλιστα να μην υπάρχει ελεύθερος χώρος ούτε για πρόσβαση εντός αυτού.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ακριβώς δίπλα (απόσταση 30 μέτρων) είναι οι υδατοδεξαμενές και το διυλιστήριο του Δήμου!!!Δυσοσμία έντονη. Ποντίκια…

…Τι να πω. Ποιου ήταν αυτή η φαεινή ιδέα;Ο χώρος δεν είναι ούτε σκουπιδότοπος ούτε Πράσινο Σημείο.Πέραν αυτών στον ίδιο εξωτερικό χώρο γίνεται ο καθαρισμός των σαρωθρων-σκουπες αυτοκινήτων του Δήμου με τα απόνερα να διαχέονται στο δρόμο.

Δήμαρχε μια απλή επίσκεψη στο χώρο θα σας πείσει για αμεσοτατες ενέργειες αποκατάστασης του περιβάλλοντος και μη επανάληψη του φαινομένου. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην υγεία των πολιτών.Οι πληροφορίες μας είναι ότι αυτό συμβαίνει τους τελευταίους 2-3 μήνες…”.

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΣ. Δήμαρχε δεν είναι τόσο μακριά το πεδίο βολής από το γραφείο σας για να δείτε και ο ίδιος τι συμβαίνει! Εκτός και αν το έχετε δει, γνωρίζετε τι συμβαίνει …αλλά πέρα βρέχει!

Όπως και να έχει τώρα γνωρίζετε τι συμβαίνει…

Αφήστε τους απολογισμούς (ή απολογίες για εμάς) και ασχοληθείτε τουλάχιστον με τα θέματα που αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία των πολιτών!

Κ.Ν