ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Πιτσάκης πήγε στο νοσοκομείο Κορίνθου για να πει ότι ΘΑ βοηθήσει …και έβγαλε ανακοίνωση!

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου στην Κορινθία Π. Πιτσάκης πήγε στο νοσοκομείο Κορίνθου για να πει ότι ΘΑ βοηθήσει …και έβγαλε ανακοίνωση (!!!), βγάζοντας και την παραπάνω φωτογραφία!

Δηλαδή …να αρχίσουμε να φανταζόμαστε τι θα συμβεί (φωτογραφίες και δελτία τύπου) όταν ΘΑ προσφέρουν ως επιμελητήριο το οτιδήποτε στο νοσοκομείο Κορίνθου;

Σε ανακοίνωση από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου στην Κορινθία Π. Πιτσάκη αναφέρεται:

“Το Επιμελητήριο Κορινθίας, είναι παρών στην μεγάλη κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας και η κοινωνία και στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης, συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου Γρηγόρη Καρπούζη, όπου από κοινού εξέτασαν τις δυνατότητες βοήθειας από το Επιμελητήριο.

Ο κ. Καρπούζης ανέφερε ότι οι προσφορές των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών του νομού Κορινθίας, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθιστώντας έτσι το Νοσοκομείο μας, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει.

Από την πλευρά του και ο Παν. Πιτσάκης ενημέρωσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συντονισμένη κίνηση από το Επιμελητήριο, ενώ έθεσε στην ευχέρεια του Ιδρύματος όλες τις δυνάμεις του Επιμελητήριου, όπου και όταν χρειαστεί.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση αισθάνονται υπερήφανοι για την συγκινητική ανταπόκριση των επιχειρήσεων του νομού μας, αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή και ευχαριστεί όλους τους επιχειρηματίες της Κορινθίας και όχι μόνο που σηκώνουν αυτό το βάρος με τις περισσότερες επιχειρήσεις είτε κλειστές είτε σε μερική λειτουργία”.

Η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του επιμελητηρίου:

ΣΣ. Ο Πιτσάκης παραπάνω ανακοινώνει ότι ΘΑ βάλει “πλάτη” για το νοσοκομείο Κορίνθου…

Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι τη δωρεά -προσφορά; Να την διαφημίζουν κιόλας …πριν καν την κάνουν;

Τα σχόλια δικά σας