ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Σταυρέλης …δεν τα αλλάζει! -…Άλλοι “ξέχασαν” το ρόλο τους!

Σε ότι αφορά το δήμο Κορινθίων να αναφέρουμε ότι ο συνδυασμός του Ν. Σταυρέλη κρατάει μία αξιοπρεπή στάση! Παραμένει στην αντιπολίτευση ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή του Β. Νανόπουλου.

Ο Νανόπουλος μάλλον δεν κατάφερε να τραβήξει προς το μέρος του και τον Ν. Σταυρέλη!

Άλλοι συνδυασμοί στο δήμο Κορινθίων δυστυχώς αποφάσισαν να ακολουθήσουν την ίδια πορεία με τον Νανόπουλο, αδιαφορώντας προφανώς για τη θέση που τους έδωσε ο Κορινθιακός λαός, δηλαδή τη θέση της αντιπολίτευσης!

Κάποιοι από ότι φαίνεται δεν έχουν λάβει υπόψη τους το πολιτικό κόστος με την κίνησή τους να ακολουθούν ίδια πορεία με τον Β. Νανόπουλο! Απλά όταν το καταλάβουν θα είναι αργά… Είμαστε ακόμα στην αρχή! …Κάποιοι, για την ώρα, ας απολαύσουν τις θέσεις που πήραν!

Από τον επικεφαλής της «Πνοής Δημιουργίας» στο δήμο Κορινθίων Ν. Σταυρέλη αναφέρεται:

«Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως σε μερικούς που θέλουν να παραποιούν την αλήθεια ότι:

Τον ΣΤΑΥΡΕΛΗ και την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ο Κορινθιακός Λαός τους έταξε στη θέση της Αντιπολίτευσης αυτή τη τετραετία, δυστυχώς κατά την άποψή μας, για λίγες ψήφους.

Αυτό τον ρόλο έχουμε ορκιστεί ότι θα τιμήσουμε μέχρι τέλους της θητείας μας.

Παράλληλα επαναλαμβάνουμε τη δήλωσή μας κατά την ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου τον Αύγουστο 2019:

-Ότι δεν πρέπει να ξεχνά, ούτε ο Δήμαρχος, ούτε κανένας άλλος, ότι οι Κορίνθιοι έδωσαν 8 έδρες στην παράταξή μας, όσες και στις παρατάξεις του Δημάρχου  και του πρώην Δημάρχου.

-Η παράταξή μας συμμετέχει σε όλα τα νομικά πρόσωπα από την πλευρά της αντιπολίτευσης ή των λοιπών παρατάξεων  όπως τις ονομάζει ο Κλεισθένης.

-Οι τότε δηλώσεις μας ότι θα στηρίζουμε ό,τι καλό γίνεται και θα αντιπολιτευόμαστε ό,τι δεν γίνεται ή δεν γίνεται σωστά, χωρίς προφάσεις και υπεκφυγές, εξακολουθούν στο ακέραιο, παραμένοντες πιστοί στο πρόγραμμά μας.

Αυτό άλλωστε έχουμε πράξει μέχρι σήμερα.

Οτιδήποτε άλλο θα ήταν κόντρα στη βούληση των ψηφοφόρων μας».

Κ.Ν