ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Ο Σταυρέλης τιμωρεί πολίτες και επιχειρηματίες! -Τα αντιφατικά ποστ…”

Άλλη μία περίπτωση που μάλλον εκθέτει σοβαρά τόσο τον Ν. Σταυρέλη όσο και το συνδυασμό του στο δήμο Κορινθίων! Στην προσπάθειά τους να πείσουν …μάλλον πέφτουν σε αντιφάσεις και εκτίθενται!

Είναι σαν να προσπαθούν να κάνουν ζημιά στον εαυτό τους αφού δίνουν πάτημα στη δημοτική αρχή και τον Νανόπουλο …να τους αδειάσει!

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη τελευταία…

Από το συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου αναφέρεται:

«Τα ψέμματα του κ.Σταυρέλη συνεχίζονται!

Το «ΌΧΙ» στις πέργολες και η προσχηματική στάση του ιδίου και των νεόκοπων συνοδοιπόρων του!

Με περισσή ευκολία ο κ.Σταυρέλης θέλησε χθες να διαψεύσει, προφανώς επειδή έδινε δέκτης της τεράστιας δυσαρέσκειας των πολιτών και των επιχειρηματιών, το αδιαμφισβήτητο γεγονός της καταψήφισης των έργων που αφορούν την ολοκλήρωση της πλατείας Παναγή Τσαλδάρη, μεταξύ αυτών και της τοποθέτησης των περγκολών!

«Ψήφισε» ανέφερε ο κ.Σταυρέλης προσχηματικά «ξεχνώντας» επιλεκτικά και επιλέγοντας συνειδητά – για ακόμα μια φορά- να πει την αλήθεια στους Κορινθίους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως ο κ.Σταυρέλης, η παράταξή του και οι νεόκοποι συνοδοιπόροι του, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο – τιμωρώντας λόγω εκλογών πολίτες και επιχειρηματίες – την έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα για την ολοκλήρωση των έργων της πλατείας.

Γνωρίζει ο κ.Σταυρέλης, είναι έμπειρος στα αυτοδιοικητικά και έχει διοικήσει για 10 περίπου έτη, πως δεν είναι εφικτό να υπερψηφίσεις το ένα μέρος ενός θέματος και να καταψηφίσεις το δεύτερο.  Δεν μπορείς να ψηφίζεις τις τέντες και να καταψηφίζεις τις κολώνες που τις στηρίζουν!

Στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου το έργο που περιλαμβάνει ΚΑΙ τις πέργκολες καταψηφίστηκε από την παράταξη του κ.Σταυρέλη και αυτή είναι μια αλήθεια που όσο και αν θέλει δεν μπορεί να κρύψει, το βίντεο της συνεδρίασης αποκαλύπτει την αλήθεια και το ψέμα του κ.Σταυρέλη.

Είναι άλλωστε γνωστή η πολεμική του προς το επιχειρείν,μας έχει εγκαλέσει για την θετική στάση προς τους επιχειρηματίες της πόλης που βίωσαν τεράστια οικονομική ζημιά στην πανδημία και θέλησαν περισσότερο χώρο με την επανέναρξη της εστίασης λόγω των προϋποθέσεων αποστάσεων κτλ, ως δημοτική αρχή σταθήκαμε στο πλευρό τους.

Μας έχει κατηγορήσει για την στάση μας έναντι των επιχειρηματιών πέριξ της πλατείας και της απόφασής μας να δώσουμε χώρο στα καταστήματα με την δημιουργία ενιαίας μορφής στεγασμένου χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Έχει εξαγγείλει δημιουργία δημοτικού καταστήματος τόσο στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη όσο και στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου αναπολώντας ένα τουριστικό περίπτερο που στην εποχή της δόξας του κανένα άλλο κατάστημα δεν υπήρχε πέριξ, και δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό ως προς τα καταστήματα που υπάρχουν σήμερα.

Η στάση αποδεικνύεται από τις πράξεις, τα λόγια είναι αδύναμα να πείσουν για το αντίθετο.

Ο κ.Σταυρέλης, υπό το βάρος των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από την στάση και απόφασή του, αυτοαναιρείται διαψεύδοντας τον εαυτό του!

Προχώρησε σε δυο αντιφατικά ποστ , στις 6 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα μετά την διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου, έγραψε ότι καταψήφισε «Την πρόταση του Δημάρχου για έγκριση του Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου Αναπλάσεις ΠόληςΚορίνθου (Πέργκολες πλατείας Παν. Τσαλδάρη) δεδομένου ότι υπάρχουν τριπλάσιες ποσότητες μπετού και σιδήρου από την αρχική μελέτη».

Χθες 12 Σεπτεμβρίου έγραψε πως ψήφισε της πέργκολες και πως ο δήμαρχοςψεύδεται!

Είναι σαφές πως ο κ Σταυρέλης, η παράταξη και οι νεόκοπο συνοδοιπόροι του  δεν στάθμισαν  σωστά τα οφέλη κ τη ζημία της αρνητικής ψήφου κ αναζητούν τώρα, μάταια, ενόχους!

Εσείς το πράξατε, εσείς το γράψατε!  Πανηγυρίζατε μάλιστα για την καταψήφιση της πρότασης του δημάρχου!

Αποδεχτείτε με πολιτικό θάρρος το πολιτικό κόστος το οποίο δεν σταθμίσατε καλά βάζοντας στην ζυγαριά, προκρίνοντας λανθασμένα την καθυστέρηση του έργου έναντι του οφέλους των πολιτών».

Κ.Ν