ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο τέως περιφερειάρχης συνάντησε τον νυν δήμαρχο! -…Μίλησαν και για προοπτικές ανάπτυξης!

Από τον συνδυασμό του τέως περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη ανακοινώνεται: «Στο πλαίσιο των θεσμικών συναντήσεων που πραγματοποιεί ο τ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε την Παρασκευή στην Κόρινθο τον Δήμαρχο Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου και οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών.

Ο κ.Τατούλης εξέφρασε τις απόψεις του εστιάζοντας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης της Κορίνθου και ενημέρωσε τον κ.Δήμαρχο για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την έναρξη της μεταβατικής φάσης του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ στην Παλαιόχουνη. Παράλληλα εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την έναρξη της λειτουργίας του σημαντικότερου έργου που άφησε παρακαταθήκη η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή στους πολίτες της Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου καθώς και τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» Απόστολος Παπαφωτίου, Αλέξης Αλεξόπουλος και Γιάννης Ροτζιώκος”.

ΣΣ. “Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης του δήμου”, αναφέρεται στην παραπάνω ανακοίνωση! Αλήθεια τι μπορεί να κάνει ένας τέως περιφερειάρχης σε αυτή την περίπτωση; Αναρωτιόμαστε…

Κ.Ν