ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πέρασαν τρεις μέρες για να βγάλουν ανακοίνωση σχετικά με τα στοιχεία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή!

Σε ανακοίνωση από το λιμενικό σώμα την Κυριακή 21 Απριλίου αναφέρεται: “Αναφορικά με τον εντοπισμό σορού γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο την 18/04/2024, γνωρίζεται ότι ταυτοποιήθηκε η σορός. Πρόκειται για ημεδαπή, ηλικίας 70 ετών”.

Πέρασαν τρεις ολόκληρες μέρες!

Πέρασαν τρεις ολόκληρες μέρες για να βγάλουν ανακοίνωση από το λιμενικό σχετικά με τα στοιχεία για τη σορό της 70χρονης!

Για υπενθύμιση από το λιμενικό σώμα ανακοινώθηκε την περασμένη Πέμπτη στις 19:13:

“Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το Κέντρο Αμέσου Δράσεως Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.

Αμέσως, στο σημείο μετέβη ένα Α/Κ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν τη σορό και τη μετέφεραν στο αλιευτικό καταφύγιο της Κορίνθου. Πρόκειται για σορό ηλικιωμένης γυναίκας (α.λ.σ.), η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας”.

Κ.Ν