ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Περίεργα πράγματα! -Έκοψαν το ρεύμα στο νηπιαγωγείο Χιλιομοδίου! -Τι απαντάει ο δήμος…

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται: «Σε απάντηση των δημοσιευμάτων  αναφορικά με την διακοπή ηλεκτροδότησης στο Νηπιαγωγείο Χιλιομοδίου και και προς αποκατάσταση της αλήθειας έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Η πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος πραγματοποιήθηκε εμπρόθεσμα  την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:10 μ.μ, αφού όπως προκύπτει και από τα επισυναπτόμενα έγγραφα η ημερομηνία λήξης πληρωμής ήταν η 24η Ιουλίου 2020, ημερομηνία η οποία ακόμα και σήμερα δεν έχει παρέλθει. 

Η διακοπή που συντελέσθηκε δεν αποτελεί απόρροια πλημμελών ενεργειών από πλευράς δήμου και σχολικής επιτροπής.

Οι καταγγέλοντες επιδεικνύοντας αυξημένη ευαισθησία δεν έπραξαν αναλόγως στην περίπτωση του ελλείματος των 127.500 ευρώ που καταγράφεται στην Α’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή και έρχεται από την θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κυρίως  το πρόσωπο που ξεκίνησε την συγκεκριμένη παραπληροφόρηση και αποτελούσε μέλος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής».

ΣΣ. Αναφέρεται μεταξύ άλλων στο παραπάνω δελτίο τύπου από το δήμο: “Το πρόσωπο που ξεκίνησε την συγκεκριμένη παραπληροφόρηση αποτελούσε μέλος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής…”. …Κάπου πάει το μυαλό μας!

Κ.Ν