ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πλημμύρισαν και 2 καταστήματα στην Ερμού!!! -Τι ανέφερε ο Νανόπουλος! (βίντεο)

…Μάλλον τα προβλήματα που υπάρχουν στην οδό Ερμού στο κέντρο της Κορίνθου και πλήττουν τους εμπόρους της περιοχής μόνο τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στο δήμο Κορινθίων Β. Νανόπουλο ενδιαφέρουν! Κάθε τόσο ρωτάει και πιέζει τη δημοτική αρχή του Σταυρέλη να γίνουν παρεμβάσεις και να βρεθούν άμεσα λύσεις ώστε επιτέλους να σταματήσουν να ταλαιπωρούνται οι έμποροι της περιοχής!

Η δημοτική αρχή του Σταυρέλη …μέχρι τώρα δείχνει να μην βλέπει ούτε τις κακοτεχνίες στην περιοχή!

Εξαιτίας λοιπόν αυτών των κακοτεχνιών πλημμύρισαν στην αρχή της εβδομάδας 2 καταστήματα!!!

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Β. Νανόπουλος απευθυνόμενος προς τη δημοτική αρχή ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Θα ήθελα να ρωτήσω ΠΟΙΕΣ ενέργειες προτίθεται να κάνει ο δήμος και ΠΟΤΕ για να αντιμετωπιστούν τα τελευταία προβλήματα (την ημέρα δηλαδή του δημοτικού συμβουλίου δηλαδή) που παρατηρήθηκαν με την πρωινή βροχή στην οδό Ερμού.

Πλημμύρισαν με τη βροχή 2 καταστήματα!!!

Υπάρχει το κεντρικό φρεάτιο το οποίο δεν έχει καθαριστεί, οι συνδέσεις των υδρορροών με το κεντρικό φρεάτιο δεν είναι αυτές που θα έπρεπε και υπάρχουν και άλλες κακοτεχνίες στο σημείο, από τις εισόδους των καταστημάτων. Επιβάλλεται να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις από το δήμο για να μην έχουμε και άλλα προβλήματα σε μία επόμενη βροχή...”

Η τοποθέτηση του Β. Νανόπουλου από το 0:50:00 λεπτό:

ΣΣ. Πόση ακόμα υπομονή να κάνουν και οι έμποροι με αυτά που βλέπουν να γίνονται εξαιτίας των έργων στην περιοχή τους; Έχει αναρωτηθεί η δημοτική αρχή πόσο καιρό ταλαιπωρούνται οι άνθρωποι;

Δήμαρχε πόσο καιρό ακόμα θα ταλαιπωρούνται οι έμποροι στην Ερμού;

Κ.Ν