ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Πως τα βλέπει ο συνδυασμός του Γκουργιώτη!

Σε ανακοίνωση από το συνδυασμό του Αλ. Γκουργιώτη στο δήμο Κορινθίων αναφέρεται:

«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου τη Δευτέρα, αυτό που υπογράμμισε κι  έκανε σαφές ο  Δημοτικός Σύμβουλος  και επικεφαλής της «Πολιτικής ΔΙΕΞΟΔΟΥ», κ . Αλέξανδρος Γκουργιώτης  είναι  η ενασχόληση της παράταξης με σημαντικά και ουσιώδη ζητήματα που απασχολούν  τους δημότες και καθορίζουν την ποιότητα της ζωής τους.

Τόνισε ότι δεν θα αναλωθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε τυπικά θέματα που αφορούν στην πλήρωση κενών θέσεων σε επιτροπές κλπ .κλπ. Αυτά δεν θεωρούνται ζητήματα που επιδέχονται  αντιπολίτευσης. Η  «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ», ανέφερε, στοχεύει σε πιο ουσιώδη θέματα, που εκ των πραγμάτων θα προκύψουν και πάνω σε αυτά θα πραγματοποιηθούν σχετικές δράσεις του συνδυασμού .

Άλλωστε , η «Πολιτική ΔΙΕΞΟΔΟΣ»  συνεπής στην αρχική διακήρυξη των αρχών με τις οποίες απευθύνθηκε στους Κορινθίους  ουδέποτε πρόκειται να  επενδύει σε οποιαδήποτε  μορφή στείρας αντιπολίτευσης ή  σε λαρυγγισμούς και  ανούσιες φωνασκίες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Όταν όμως πρόκειται για τη διευθέτηση ζητημάτων και την ανάγκη επίλυσης σοβαρών προβλημάτων ,τότε θα υψώνει ορθό πολιτικό λόγο και ηθικό ανάστημα».