Σε ανακοίνωση από τη μητρόπολη Κορίνθου μίλησαν για την επάξια προαγωγή του και τόνισαν ότι του έδωσαν αναμνηστικά δώρα!

Από τη μητρόπολη Κορίνθου έβγαλαν ανακοίνωση την επίσκεψη του αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας Χ. Τετράδη, μιλώντας για την επάξια προαγωγή του και τονίζοντας ότι του έδωσαν αναμνηστικά δώρα!

Από τη μητρόπολη Κορίνθου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο οποίος στις πρόσφατες κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος προήχθη στον βαθμό του Ταξιάρχου, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και ο Βοηθός Επίσκοπος είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν από καρδιάς τον κ. Ταξίαρχο για την επάξια προαγωγή του και να δηλώσουν την ικανοποίησή τους για την συνέχιση της διαχρονικά υποδειγματικής συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ι. Μητρόπολή μας και την Εκκλησία γενικότερα.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του αναμνηστικά δώρα…”.

Κ.Ν