ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Στα χνάρια του Πνευματικού και ο Νανόπουλος!

0

Λίγους μόλις μήνες είναι στη θέση του δημάρχου Κορινθίων ο Β. Νανόπουλος και σε κάποια ζητήματα η νέα δημοτική αρχή θυμίζει την προηγούμενη (δημοτική αρχή)!!! Μόνο που ο Πνευματικός έμεινε δήμαρχος Κορινθίων για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ο Νανόπουλος βαδίζοντας έτσι πόσα χρόνια θα καταφέρει να μείνει στη θέση του δημάρχου; Ας ακούσει τι του λένε δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν περισσότερη εμπειρία από τον ίδιο!

Ν. Σταυρέλης: «Αυτό το είδαμε και την προηγούμενη πενταετία από την προηγούμενη δημοτική αρχή»

Από τον επικεφαλής της παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» στο δήμο Κορινθίων, Ν. Σταυρέλη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: “Φτωχό και άδικο θεωρούμε το νέο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κορινθίων για το 2020 με νέα έργα μόλις 5.311.232 ευρώ και συνεχιζόμενα  15.951.350 ευρώ.

Φτωχό γιατί  είναι λίγα τα νέα έργα και άδικο γιατί  οι μισές κοινότητες δεν έχουν ενταχθεί με κανένα συνεχιζόμενο ή νέο έργο (Κλένια, Κόρφος, Ξυλοκέριζα, Σολομός, Εξαμίλια, Λέχαιο, Άσσος, Άγιος Ιωάννης, Κουταλάς, Περιγιάλι).

Βέβαια αυτό το είδαμε και την προηγούμενη πενταετία από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή που αρκετά χωριά δεν χρηματοδοτήθηκαν και φυσικά δεν εκτελέστηκε κανένα έργο στο τόπο τους , όπως το Αγγελόκαστρο, το Αγιονόρι, το Σπαθοβούνι, το Αλαμάνο, ο Μαψός, το Ρητό, ο Κάτω Άσσος, ο Άσσος, η Αρχαία Κόρινθος, ο Σολομός και τα Εξαμίλια…»