ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συζήτηση για το καρναβάλι -Καθορίστηκε η ημερομηνία λήξης συμμετοχής…

«Ολοκληρώθηκε  στις  18 Ιανουαρίου στο δημαρχείο Κορίνθου κατόπιν προσκλήσεως του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων  κ. Παναγιώτη Λαμπρινού, η πρώτη συνάντηση της καρναβαλικής επιτροπής, φορέων και πολιτιστικών συλλόγων, ενόψει των εκδηλώσεων για το Κορινθιακό  Καρναβάλι  2024.

Στη συνάντηση  συζητήθηκε  ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων και οι δηλώσεις συμμετοχής των Πολιτιστικών Σωματείων, των Αθλητικών  Συλλόγων, όλων των  σχολείων και των φορέων που επιθυμούν  να συμβάλουν  στα πολιτιστικά  δρώμενα του Καρναβαλιού.

Στην συζήτηση υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος , διατυπώθηκαν  απόψεις, εκτιμήσεις και προτάσεις για το  πρόγραμμα εκδηλώσεων του Καρναβαλιού και την ανάπτυξή του.

Προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η μαζική συμμετοχή, φαντασία, καλλιτεχνική και δημιουργική  διάθεση εκ μέρους των τοπικών φορέων και όλων  των καρναβαλιστών , επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Λαμπρινός.

Η επιτροπή καθόρισε ημερομηνία λήξης συμμετοχής την 10ηΦεβρουαρίου 2024 και όρισε την εκ νέου συνάντηση προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές προτάσεις», αναφέρεται από το δήμο Κορινθίων.