ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Συμμετείχαν συνολικά 316 παιδιά, αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού…

Σε ανακοίνωση από τη ΣΑΚ Αργοναύτης αναφέρεται: “Στις 12 Μαρτίου 2023, στο 4ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου διοργανώθηκε το Ατομικό και Σχολικό Πρωτάθλημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με συνδιοργανωτές την ΣΑΚ Αργοναύτης, την Ε.Σ.Σ.ΠΕ.Π. και τον Δήμο Κορινθίων.

Συμμετείχαν συνολικά 316 παιδιά (ατομικό και ομαδικό) αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού, από την Κόρινθο, το Ναύπλιο, το Αστρος, το Αργος, την Τρίπολη, την Σπάρτη, το Κρανίδι ,το Λουτράκι, το Μελίσσι, το Κιάτο, το Λεωνίδιο,τη Νέα Κίο,τα Βερβενά, το Δάφνι Λακωνίας, το Γύθειο, τα Ισθμια, το Περιγιάλι, το Πασιο, το Ξυλόκαστρο, την Αρχαία Κόρινθο, το Λέχαιο, τον Αγιο Ανδρέα, τον Βοχαικό, το Μούλκι και το Βραχάτι.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 15 ομάδες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείου.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κος Βασίλης Νανόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης  Κορινθίας  κος Βυτινιώτης Χάρης και ο Αντιδήμαρχος κος Ζαχαριάς Σπύρος τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση και απένειμαν μετάλλια στους νικητές.

Ευχαριστούμε θερμά τους Συλλόγους του Ναυπλίου, Άστρους, Τρίπολης, Κρανιδίου, Σπάρτης, Άργους και Μελισσίου και τους ανθρώπους του Αργοναύτη που στήριξαν, ενημέρωσαν τα σχολεία και βοήθησαν σε αυτή την επιτυχία .

Σημαντικοί συντελεστές στην επιτυχία της διοργάνωσης υπήρξαν οι εθελοντές διαιτητές αγώνων, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για πάνω από 6 ώρες αγώνων.

Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, μεγάλη βοήθεια προσέφεραν πολλοί φίλοι και φίλες του Αργοναύτη σε καίρια πόστα γραμματειακής υποστήριξης, υποδοχής κοινού και προετοιμασίας των βεβαιώσεων.

Ευχαριστούμε την Σχολική επιτροπή του Δήμου Κορινθίων, την Δευτεροβάθμια Διεύθυνση, και την Διεύθυνση του 4ου Λυκείου Κορίνθου για την φιλοξενία για μια ακόμη χρονιά.

Αλεπουδέας Δημήτρης

ΣΑΚ Αργοναύτης”