ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Συνεχίζουμε ενωμένοι”, αναφέρουν από τον συνδυασμό του Καλλίρη -Εμπιστεύονται τον αρχηγό τους!

Μέχρι τώρα ακούγονταν πολλά σχετικά με το ποια θα είναι η πορεία του συνδυασμού του Π. Καλλίρη στο δήμο Κορινθίων. Αρκετές απουσίες του αρχηγού του συνδυασμού σε εκδηλώσεις, ακόμα και στα δημοτικά συμβούλια του δήμου Κορινθίων, δημιούργησαν την αίσθηση στους πολίτες ότι …κάτι δεν πάει καλά με τον συνδυασμό!

Ο συνδυασμός έβγαλε όμως ανακοίνωση που αναφέρει ότι συνεχίζουν ενωμένοι και εμπιστεύονται τον αρχηγό τους.

Από το συνδυασμό του Π. Καλλίρη στο δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται:

«Συνεχίζουμε ενωμένοι για το αυτονόητο.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο (στο Εφύρα) τακτική συνεδρίαση της ολομέλειας της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ» του Δήμου Κορινθίων, ύστερα από πρόσκληση του επικεφαλής μας, κ. Πελοπίδα Καλλίρη.

Μέσα σε κλίμα ενότητας και παραγωγικού διαλόγου μεταξύ των στελεχών, αποτιμήθηκε η μέχρι σήμερα στάση μας στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, αξιολογήθηκε η δράση της δημοτικής αρχής και εν γένει των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο  και ενισχύθηκε η προσήλωση και η αποφασιστικότητά μας στη διεκδίκηση της υλοποίησης του οράματός μας για το Δήμο Κορινθίων.

Η παρουσία και συμμετοχή όλων των στελεχών που συγκρότησαν το  ποιοτικό ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, η κοινή δέσμευση για την συνέπειά μας στις αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες με τις οποίες συμπορευθήκαμε μέχρι σήμερα, και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του επικεφαλής μας, είναι τα εχέγγυα και η απόδειξη της συνέχειας  και διάρκειας της προσπάθειάς μας για την εξέλιξη του τόπου μας.

Συνεχίζουμε  ενωμένοι ακόμα πιο δυναμικά».

Κ.Ν