ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σύσκεψη για το Rally Acropolis

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Σε διαδικτυακή σύσκεψη για το Rally Acropolis συμμετείχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος μετά από πρόσκληση και πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων  κ.Χρ. Δήμα.

Παρουσία επίσης, του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ,των Δημάρχων της Κορινθίας κ.κ Γκιώνη, Παπακυριάκου, Σταματόπουλου, Φρούσιου και Τσιώτου, των  Αντιπεριφερειαρχώνκ.κΓκιολή, Κόρκα, Καλογεροπούλου και Βυτινιώτη και  του Γ.Γ του δ. κορινθίων Ν.Σπηλιόπουλου συζητήθηκαν όλα όσα αφορούν την συγκεκριμένη, πολύ σπουδαία διοργάνωση και την διεκδίκηση της Πελοποννήσου για την φιλοξενίας της το 2021.

Στόχος όλων των συμμετεχόντων ήταν να δημιουργηθεί εκείνο το πλαίσιο το οποίο θα εγγυηθεί την αρτιότητα της διεξαγωγής, την ασφάλεια της και φυσικά την μέγιστη  προβολή και επιτυχία της.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων δεσμεύτηκε για την αμέριστη στήριξη του και στο οικονομικό αντικείμενο της διοργάνωσης , ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό  καταλυτικά την φαρέτρα της διεκδίκησης της.

Άλλωστε η Κορινθία διαθέτει  εμπειρία στην φιλοξενία του Acropolis, μοναδικές διαδρομές για την διεξαγωγή του και φυσικά υποδομές φιλοξενίας που καλύπτουν τις ανάγκες του.

Η διοργάνωση είναι  κοινά αποδεκτό  πως θα έχει  πολλαπλά και ανταποδοτικά  οφέλη για το νομό και για το δήμο Κορινθίων…”.