ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τα κέρδη από τα ελαιόδεντρα του κτήματος ιδιοκτησίας του δήμου εισέπραττε εκλεγμένος σύμβουλος της παράταξης του Πνευματικού!!!

-Δεν μας κάλυψε η απάντηση του Νανόπουλου…

-Ο Νανόπουλος άνοιξε ένα άλλο μεγάλο θέμα που πρεπει να δώσει εξηγήσεις πλέον ο Πνευματικός!

Άλλο πάλι και αυτό στο δήμο Κορινθίων! Τα κέρδη από τα ελαιόδεντρα του κτήματος ιδιοκτησίας του δήμου, εισέπραττε εκλεγμένος σύμβουλος της παράταξης του Πνευματικού!

Ο Πνευματικός μάλιστα για την κοπή των δέντρων στο Περιγιάλι… άφησε αιχμές στον Νανόπουλο (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος έχει υποπέσει σε σοβαρότατα ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα παράβασης καθήκοντος;”

Επι της ουσίας ο Νανόπουλος πρέπει να απαντήσει τα εξής:

Ποιος έδωσε εντολή να κοπούν τα δέντρα;

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να υπάρχουν σχετικές αποφάσεις; Αν δεν υπάρχουν αποφάσεις πως χαρακτηρίζεται μία ενέργεια κοπής δέντρου;

-Τίθεται θέμα παράβασης καθήκοντος;

Η δημοτική αρχή ποια στάση κράτησε;

Αυτά περιμέναμε ως απάντηση κε Νανόπουλε αλλά τελικά δεν το είδαμε! ...Πετάξατε το μπαλάκι στον Πνευματικό ανοίγοντας φυσικά ένα άλλο μεγάλο θέμα για το οποίο καλείται πλέον να απαντήσει ο Πνευματικός!

Στο συγκεκριμένο χώρο, με όλα αυτά που αναφέρουν οι Πνευματικός και Νανόπουλος, είναι να απορεί κανείς για το τι συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, (τόσο επι θητείας Πνευματικού αλλά και τώρα επι θητείας Νανόπουλου!)

Η σημερινή απάντηση του δήμου Κορινθίων

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται: «Εργασίες καθαρισμού εκτελεί ο Δήμος Κορινθίων σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του στο Περιγιάλι Κορινθίας. Οι εργασίες οι οποίες θα επιτρέψουν στο δήμο να αξιοποιήσει το χώρο και να δημιουργήσει εκεί «πράσινη γωνιά» την οποίαν η περιοχή έχει ανάγκη, αθλητικό χώρο (ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) για το οποίο επίσης υπάρχει ανάγκη, επέβαλαν μεταξύ άλλων και την κοπή μέρους των ελαιόδεντρων.

Στα όσα ψευδώς και τεχνιέντως δημοσιεύονται τις δυο τελευταίες ημέρες με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων σε βάρος της δημοτικής αρχής και των ενεργειών της απαντούμε:

-Τα δέντρα που κόπηκαν ήταν γερασμένα και κούφια και ως εκ τούτου έπρεπε να κοπούν
-Ο αριθμός που αναφέρεται από τους «επικριτές» είναι ψευδής και δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό των δέντρων που κρίθηκε αναγκαίο να κοπούν.
-Ο Δήμος θα προχωρήσει στην εκποίηση της ξυλείας που προκύπτει μέσω πλειστηριασμού αλλά και στην απόδοση, εφόσον προκύψει ανάγκη, σε συμπολίτες που την έχουν ανάγκη.

Τέλος, καλούμε τον κ.Πνευματικό να είναι περισσότερο προσεκτικός στις αναφορές και τους δημόσιους χαρακτηρισμούς του περι σκανδάλου αφού μέχρι και πέρυσι τα κέρδη από τα ελαιόδεντρα του κτήματος ιδιοκτησίας του δήμου, εισέπρατε εκλεγμένος σύμβουλος της παράταξής του.

Ο Δήμος Κορινθίων και η νέα δημοτική αρχή, με σεβασμό στους νόμους, το περιβάλλον και τις ανάγκες των περιοχών προχωρούν σε όλες εκείνες τις ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες για την προστασία, ευημερία και ανάπτυξη των ανωτέρω.

Ο λαικισμός και η δημιουργία εντυπώσεων δεν αποτελούν επιλογή για εμάς. Επιλογή είναι η παραγωγή έργου, η προάσπιση των συμφερόντων του δήμου και των δημοτών και η αλήθεια».

ΣΣ. Ποιος εισέπραττε τα κέρδη από τα δέντρα κε Πνευματικέ;

Κ.Ν