ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Τελικά έμειναν οι φωτογραφίες στο κόψιμο της κορδέλας!

Το μόνο καλό στην Κόρινθο είναι ότι το “τείχος” στην πλατεία Περιβολάκια έπεσε και έτσι οι πολίτες μπορούν να την χρησιμοποιούν!

Όσο όμως και να προσπαθούν να παρουσιάσουν από τη δημοτική αρχή του δήμου Κορινθίων την προσπάθεια που έκαναν για να γίνει αυτό το έργο η πραγματικότητα είναι ότι το έργο αυτό είναι κατώτερο των προσδοκιών των πολιτών, τη στιγμή μάλιστα που στοίχισε τόσα χρήματα!

Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε από Κορίνθιους πολίτες, ας άφηναν την πλατεία ως είχε, από τη στιγμή που το έργο δεν έγινε όπως πρέπει και στοίχισε αρκετά χρήματα!

Για να απαντήσει και ο δήμαρχος: Είναι ικανοποιημένος  με την εικόνα της πλατείας με βάση και το κόστος;

Μήπως καλύτερα να μην είχε γίνει τίποτα σε αυτή την πλατεία και τα χρήματα αυτά να είχαν δοθεί σε άλλα προβλήματα καθημερινότητας των Κορίνθιων πολιτών; (αν ξεκινήσουμε να τα απαριθμούμε …θα χάσουμε το μέτρημα!)

Γιατί έχουμε την αίσθηση ότι ήταν μόνο μία μικρή τελετή για φωτογραφίες την ώρα που έκοβε ο Νανόπουλος την κορδέλα και τίποτα περισσότερο!

Σε ανακοίνωση από τον δημοτικό σύμβουλο στην «ΚΙΝΗΣΗ ΕΜΠΡΟΣ»  Π. Σπύρου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

 «Για το κόψιμο της κορδέλας στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ

Σε μια τελετή ΠΑΡΩΔΙΑ που ταίριαζε απόλυτα με την τσαπατσουλιά και τις κακοτεχνίες του εργολάβου που μας έπιασε κότσους, παραβρέθηκα για λογαριασμό της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ. 

Αφού δήλωσα ικανοποιημένος, όπως και όλοι οι Κορίνθιοι πολίτες, που επιτέλους έπεσε το ‘’τείχος’’, ευχαρίστησα τον κ. Νανόπουλο για την συμβολή του, καθώς αποφύγαμε τα χειρότερα, να μείνει η πλατεία κλειστή για πολύ καιρό ακόμα.

Επεσήμανα την έλλειψη πρασίνου και το ότι η πλατεία δεν είναι όπως θα την ήθελαν οι πολίτες.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα προστεθούν και άλλα δέντρα και παγκάκια και ότι αφού ο εργολάβος έφυγε, μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις. Για το θέμα του μνημείου του Απ. Παύλου δεσμεύτηκε (για μία ακόμη φορά!!!) ότι θα ξανασυζητηθεί. 

Ακούει ο Δήμαρχος  τις φωνές της πλειοψηφίας των πολιτών που διαμαρτύρονται έντονα για την κακοφτιαγμένη, κακόγουστη και άχρωμη πλατεία;;;

θα απαντήσει στα ερωτήματα των 90+ πολιτών;;;

Το υπόμνημα των 90+ έχει κατατεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και μήνες και ο Δήμαρχος, ενώ δεσμεύτηκε εξαρχής ενώπιον όλου του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα το φέρει για συζήτηση, στη συνέχεια αυτοδιαψεύστηκε.

Η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της:

Παραλάβαμε μια πλατεία σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν πριν την ανακαίνιση!!!

 Τα έργα δεν είναι ανάλογα με αυτό που πληρώσαμε (1.300.000 ευρώ)…»

Κ.Ν