ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Τι ανέφερε ο δικηγόρος του γιατρού…

“Ο σπαραγμός της μάνας που δε θα κρατήσει ποτέ ξανά το παιδί της στην αγκαλιά της. Μιας μάνας που έμελλε να κηδέψει την μονάκριβη της κόρη. Την Αλεξάνδρα της.

Το μικρό χωριό της Αλμυρής, πλημμύρισε κόσμο. Παντού νέα παιδιά, κλαμένα, μαυροφορεμένα. Παιδικοί φίλοι, συμμαθητές, συμφοιτητές της 23χρονης Αλεξάνδρας που ήρθαν από την Πρέβεζα για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ένας ατέλειωτος, βουβός θρήνος. Για μια κοπέλα που «έσβησε» ξαφνικά και άδικα, όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της.

Η Αλεξάνδρα είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Ώσπου μετά από μια επέμβαση ρουτίνας, έναν καυτηριασμό λίγων λεπτών, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση προς τον θάνατο, λέει ο πατέρας της.

Από τη πλευρά του, ο δικηγόρος του γιατρού που καταγγέλλουν οι συγγενείς της 23χρονης Αλεξάνδρας ότι το τέλος της οφείλεται σε δικό του, ιατρικό λάθος, μιλώντας στο LIVE NEWS, ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του έκανε ότι ήταν δυνατό για να τη βοηθήσει.

Τις επόμενες μέρες, και εφόσον οι συγγενείς της ξεπεράσουν το αρχικό σοκ του χαμού της νεαρής κοπέλας, δεν απέκλεισαν να κινήσουν τις διαδικασίες ώστε η υπόθεση να πάρει τη νομική οδό”, αναφέρθηκε στο megatv.

ΣΣ. Γιατί η ιδιωτική κλινική στην Κόρινθο, από τη στιγμή που χάθηκε μία νεαρή κοπέλα, δεν βγάζει μέχρι σήμερα μία ανακοίνωση για το συμβάν; Να εκφράσουν έστω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και να τοποθετηθούν σε γενικές γραμμές για το περιστατικό; Στην ιδιωτική κλινική …δεν βλέπουν ότι έχει βουίξει το πανελλήνιο;

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: Καμία ανακοίνωση μέχρι σήμερα από την ιδιωτική κλινική της Κορίνθου!!!

Κ.Ν