…Τι συνέβη τελικά με γιατρό στο νοσοκομείο Κορίνθου;

Στο ethnos.gr αναφέρθηκε σήμερα: “Σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Κόρινθο, έναν 60χρονο να πεθαίνει αφού χειρουργός ξέχασε μέσα του ιατρικό εργαλείο, κατά τη διάρκεια εγχείρησης στην οποία υπεβλήθη. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο loutrakiblog.gr, ο ασθενής χειρουργήθηκε πριν από περίπου δύο μήνες στην χολή του, στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο 60χρονος παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από λίγες μέρες και τελικά πέθανε από σηψαιμία. Διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή κατά την οποία βρέθηκε μέσα στο σώμα του ένα μικρό χειρουργικό εργαλείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι οικείοι του εκλιπόντα, κινήθηκαν δικαστικά και διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ ο χειρουργός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα“.

Η korinthiannews.gr επικοινώνησε με γιατρούς στο νοσοκομείο Κορίνθου οι οποίοι δεν γνωρίζουν να έχει προκύψει πρόσφατα τέτοιο περιστατικό!

Το θέμα ερευνάται και πολύ πιθανό το περιστατικό να είναι πιο παλιό (ίσως και προ θητείας Καρπούζη).

Η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου πρέπει να βγάλει αναλυτική ανακοίνωση ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα και να μην ακούγονται διάφορα αυτή τη στιγμή στο πανελλήνιο για το νοσοκομείο Κορίνθου!

Κ.Ν