ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το διέλυσαν το μαγαζί! -Αυτοί είναι που θα “έσωναν” την ομάδα της Κορίνθου! -Δείτε τώρα τις εξελίξεις…

Όταν λέγαμε πριν αρκετό καιρό ότι διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας σχετικά με τα άτομα που είναι στην διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου προφανώς …κάτι ξέραμε! Θεωρούσαμε ότι οι Κούγιας, Πιέτρης, Οικονόμου και Παπαγιανόπουλος δεν μπορούσαν να συνυπάρξουν!

Πρώτα αποχώρησε από πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου ο Κούγιας αφήνοντας αιχμές κυρίως για τον Γ. Πιέτρη (δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Κούγιας “αδειάζει” τον Γ. Πιέτρη και δίνει στη δημοσιότητα πόσα χρήματα έχουν βάλει ο καθένας στην ομάδα αναφέροντας επίσης: “Ο Γ. Πιέτρης τοποθέτησε το πούλμαν απέναντι από την καφετέριά του και καμάρωνε λες και ήταν ιδιοκτησία του…” -Τι αναφέρει για τον Οικονόμου…)

Την Τετάρτη το πρωί στο Πρωτοδικείο Κορίνθου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και οι Πιέτρης και Οικονόμου σχετικά με την προσωρινή διοίκηση της ομάδας του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Σε δηλώσεις του ο Γ. Πιέτρης που εμφανιζόταν ως πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου ανέφερε μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ: “Διαλύθηκε το μαγαζί! Οι κκ. Οικονόμου και Παπαγιανόπουλος ζήτησαν αναβολή της προσωρινής διοίκησης στην ομάδα και δεν αποδέχτηκαν την πρόταση για συμμετοχή τους στο συμβούλιο, με αποτέλεσμα η ομάδα της Κορίνθου να μείνει στο Πρωτοδικείο Κορίνθου. Αν ενδιαφέρονται οι κκ. Παπαγιανόπουλος και Οικονόμου να την πάρουν, να την πάρουν. Τελείωσα εγώ. Οι κκ. Παπαγιανόπουλος και Οικονόμου να πάρουν την ομάδα”

Από την άλλη ο Οικονόμου σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έχω προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην ομάδα της Κορίνθου και αυτό δεν φαίνεται πουθενά. Ο Πιέτρης ήταν πρόεδρος και είχε πάρει την ομάδα επάνω του και εμάς μας αγνοούσε τους τελευταίους περίπου 7 μήνες. Δεν μας ρωτούσε τίποτα. Αυτός πήρε τα χρήματα και τα διαχειρίστηκε και δεν μας έδωσε λογαριασμό για το που πήγαν!!! Εγώ έχω βάλει και 70.000 ευρώ από την εταιρεία μου για να βοηθήσω την ομάδα…”

Και τώρα οι Κορίνθιοι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας της Κορίνθου παρακολουθούν τις δηλώσεις των Πιέτρη και Οικονόμου με αιχμές ο ένας για τον άλλον, οι οποίοι κάποτε εμφανίστηκαν ως “σωτήρες” της ομάδας της Κορίνθου!

Τα γράφαμε εμείς κάποτε σε ότι αφορά ειδικά τους Πιέτρη και Οικονόμου ότι διατηρούμε τις επιφυλάξεις και για τους δύο που βρίσκονταν στη διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου. Και τους δύο τους είδαμε από την ενασχόλησή τους με την αυτοδιοίκηση να κάνουν “κωλοτούμπες” που δεν είχαν προηγούμενο (αν χρειαστεί θα τα αναφέρουμε ξανα). Ήταν δυνατόν με τέτοια άτομα στη διοίκηση η ομάδα της Κορίνθου να αποφύγει προβλήματα σαν τα παραπάνω;

ΣΣ. Ο Οικονόμου αναφέρει παραπάνω ότι έδωσε 70.000 από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ! Ποια εταιρεία; Και δεν μας είπε πόσα είναι τα χρέη του στο δημόσιο; Πριν από σχεδόν ένα χρόνο …δεν είχε βγει η λίστα των μεγαλοφειλετών στη δημοσιότητα; Εκεί δεν ήταν και ο Γ. Οικονόμου; Δεν είναι της παρούσης όμως να ασχοληθούμε με αυτό. Αυτό το οποίο έχει σημασία τώρα είναι η τύχη της ιστορικής ομάδας της Κορίνθου

Για υπενθύμιση δείτε παλαιότερη ανάρτηση για τον Οικονόμου : ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Έμεινε με τις φωτογραφίες στο χέρι!