ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το «YOUPHORIA» της εταιρείας Μανδρέκας βραβεύεται ως προϊόν της χρονιάς 2024 στην κατηγορία ροφήματα πρωτεΐνης…

“ΤΟ «YOUPHORIA» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2024 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ

Η διάκριση του προϊόντος «Youphoria» της εταιρείας Μανδρέκας στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία «Ροφήματα Πρωτεΐνης» αναδεικνύει την αναγνώριση της υψηλής ποιότητας και καινοτομίας που προσφέρει το προϊόν αυτό.

Το «Youphoria» είναι ένα πόσιμο γιαούρτι υψηλής πρωτεΐνης που συνδυάζει τη γεύση και τη διατροφική αξία με έναν μοναδικό τρόπο. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ on the go.

Το 2024, η σειρά «Youphoria» επαναλανσάριστηκε σε νέα, μαύρη συσκευασία, ενώ παράλληλα επεκτάθηκε η γκάμα της σειράς με τα επιδόρπια πρωτεΐνης «Youphoria Desserts».

Η βράβευση από τους καταναλωτές επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για υψηλή ποιότητα και συνεχή καινοτομία στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων. Ο θεσμός λειτουργεί ως πλατφόρμα αναγνώρισης της αριστείας και παράλληλα ως κίνητρο για τη συνέχιση της πορείας της εταιρείας στην καινοτομία και τη διατήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΣ. Το παραπάνω αποτελεί ακόμα μία διάκριση για την Κορινθιακή εταιρεία “Μανδρέκας”…

Κ.Ν