ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Όλα μπάχαλο! -Οι σύμβουλοι που δεν τίμησαν τη ψήφο των Κορίνθιων! -Τα συμφέροντα και οι επιχειρηματίες!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Στο δήμο Κορινθίων γίνεται …το έλα να δεις με τους δημοτικούς συμβούλους!

Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν οι Κορίνθιοι πολίτες με άλλους συνδυασμούς κατέληξαν να συνεργάζονται με τον σημερινό δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο!!! Εδώ δεν κόλλησαν να το κάνουν οι ΙΔΙΟΙ οι αρχηγοί των συνδυασμών!!!

Οι Κορίνθιοι θεωρούμε ότι ψήφισαν τους παραπάνω συμβούλους- αρχηγούς συνδυασμών ή για να κερδίζουν το δήμο ή για να κάνουν αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή που θα έβγαινε! Όχι για να συνεργαστούν με την νέα δημοτική αρχή! …Αλλά αυτά από ότι φαίνεται είναι ψιλά γράμματα για κάποιους!

Τώρα βλέπουμε να συνεργάζονται με τον Νανόπουλο ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι που έδειχναν προς τα έξω ότι είναι δήθεν “σκληροί” και ακολουθούν δική τους γραμμή! Και αυτοί κατέληξαν να είναι πάλι συνεργάτες του Νανόπουλου!

Κρίμα που κάποιοι δεν τίμησαν την ψήφο των Κορινθίων και κατέληξαν να συνεργαστούν με τον Νανόπουλο. Φυσικά κάποιοι το έκαναν για μία θέση και ένα μισθό! Προτίμησαν αυτά από την σημαντική ψήφο των Κορίνθιων πολιτών και αυτό είναι ότι χειρότερο για το πολιτικό τους μέλλον (δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει καν μέλλον για κάποιους).

Και τελευταία γίνονται κάποιες ανεξαρτητοποιήσεις από τον συνδυασμό του Πνευματικού που προκαλούν πολλά ερωτηματικά για το τι παρασκήνιο υπάρχει από πίσω! Πολλά ακούγονται…

Ο συνδυασμός του Πνευματικού, αν συνεχίσει η ίδια κατάσταση, αργά ή γρήγορα, δεν θα υφίσταται καν!

Για όλους αυτούς που ανεξαρτητοποίηθηκαν ή το χειρότερο κατέληξαν συνεργάτες του Νανόπουλου έχοντας θέσεις …θα αποφασίσουν στις επόμενες εκλογές οι Κορίνθιοι!

Και φυσικά όλες αυτές οι μετακινήσεις όπως λένε πολλοί θα …σκάσουν σαν βόμβα στα χέρια του Νανόπουλου, που πιθανότατα να θεωρεί ΤΩΡΑ ότι έχει το πάνω χέρι

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και η ανακοίνωση της “Πνοής Δημιουργίας” στο δήμο Κορινθίων που αξίζει να διαβάσεις κανείς

Η ανακοίνωση της “Πνοής Δημιουργίας”

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο γίνανε περίεργα πράγματα. Είχαμε την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης ενός ακόμα δημοτικού συμβούλου του Βασίλη Ταγαρά από την παράταξη του κ. Πνευματικού και μέχρι εκεί θεωρείται ότι δεν υπάρχει θέμα.

Στη συνέχεια όμως ο πρώην Δήμαρχος κ. Πνευματικός ανέφερε συγκεκριμένες αιτιάσεις για την αποχώρηση του κ. Ταγαρά με κυριότερο ότι έγινε κατόπιν έντονων πιέσεων συγκεκριμένου επιχειρηματία της Κορίνθου και ουσιαστικά ένταξης στο πολιτικό δυναμικό του Δημάρχου κ. Νανόπουλου ως νέου Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής.

Βέβαια ο κ. Ταγαράς είπε και κάτι που αφορούσε την παράταξή μας. Τους λόγους για τους οποίους ο κ. Πνευματικός προσπαθούσε να τον πείσει να ξανακατέβει στις εκλογές είναι ότι ήθελε να κάνει ζημιά σε κάποιο συγκεκριμένο υποψήφιο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Γυρίζω σελίδα μετά από αυτά και μετά από την τοποθέτηση για τον επιχειρηματία και μόνο γι  αυτό, για τα άλλα δεν μας ενδιαφέρουν ως παράταξη είπα το εξής.

Λυπάμαι πολύ για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Κορινθίων.

Από την άλλη χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι για τον αγώνα που έκανα προεκλογικά ενάντια στα συμφέροντα που λειτουργούσαν σε βάρος του Δήμου, αλλά και μετεκλογικά τα έχω πει με την παρούσα Δημοτική Αρχή γι αυτά που γίνονται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

 Ότι έλεγα πριν τα λέω και τώρα. Χαίρομαι που ο πρώην δήμαρχος αναγνωρίζει τις παρεμβάσεις αυτές και όπως ανέφερε χώρισαν και οι δρόμοι τους με τον πρώην φίλο του.

Αυτά όμως είναι λυπηρά φαινόμενα και πρέπει να απασχολήσουν όλη την κορινθιακή κοινωνία.

-Ποιος διοικεί τελικά την πόλη, όπως ανέφερα στο Δημοτικό Συμβούλιο να παίρνει δημοτικούς συμβούλους από μία παράταξη και να τους εντάσσει σε μία άλλη, και  δεν είναι μόνον ο κ. Ταγαράς, θα δείτε στη πορεία και άλλα πράγματα.

-Είναι φαινόμενα τα οποία δεν τιμούν την Κόρινθο, δεν έχουν προηγούμενο στην Κόρινθο και όπως ανέφερα χαρακτηριστικά, αν δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα κ. Δήμαρχε και έχετε πολιτική ευθιξία στείλτε αύριο το πρωί το video στον εισαγγελέα και εδώ είμαστε να πάμε να καταθέσουμε τι συμβαίνει με τα επιχειρηματικά συμφέροντα στο Δήμο Κορινθίων».