ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Όσοι βρεθούν θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον Ιδρυτή της Τοπικής Εκκλησίας Άγιο Απόστολο Παύλο…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται: “Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολη μας και το τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές στην Θεολογία, πραγματοποιούν το διήμερο Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 το Α’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τόν τίτλο: «Παύλος και Κόρινθος», στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεώς μας στην Αρχαία Κόρινθο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή, 24η Σεπτεμβρίου 2023, θα τελεσθεί δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, όπου και θα κηρυχθεί η έναρξη του εν λόγῳ Συνεδρίου και την Δευτέρα 25η Σεπτεμβρίου 2023 και κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 02:00 μ.μ. στην Αρχαία Κόρινθο, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ο Απόστολος Παύλος» της Ι. Μητροπόλεώς μας θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Α’ Συνεδρίου Παυλείων Σπουδών σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου, τους οποίους και προσκαλούμε προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον Ιδρυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας Άγιο Απόστολο Παύλο και την πόλη μας, στην οποία έζησε και έδρασε επί 21/μηνο σε δύο χρονικές περιόδους και απέστειλε στους προγόνους μας τις δύο προς Κορινθίους επιστολές Του”.