“Λάτρεψέ Με και Αγάπα Με στην Αγία Μου Κοινωνία”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Λάτρεψέ Με Και Αγάπα Με Στην Αγία Μου Κοινωνία

29 Δεκεμβρίου 1989

Ειρήνη σε σένα. Λάτρεψέ Με και αγάπα Με στην Αγία Μου Κοινωνία. Έλα να Με δεχθείς στη Θυσία Μου σαν άμωμος αμνός. Πρέπει να έρθεις σε Μένα καθαρή.

Αν συνειδητοποιούσες πως είμαι παρών στο Σώμα και στο Αίμα με τα οποία εξασφάλισα την αιώνια σωτηρία για όλους σας, θα Με πλησίαζες χωρίς ψεγάδι και με σεβασμό. Από Άπειρη Αγάπη πρόσφερα τον Εαυτό Μου σαν τέλεια Θυσία για να σας καθαρίσω όλους από την αμαρτία. Θέλω να αντιληφθείτε όλοι πλήρως τούτη τη Θυσία. Ναι, θέλω να σας ενθαρρύνω να αντιληφθείτε τι σας προσφέρω, και να ξυπνήσω μέσα σας μια ανταπόδοση αγάπης. Η Θυσία αυτή μπορεί να σε οδηγήσει, παιδί Μου, στον εξαγιασμό και στη θέωση. Μπορεί να πετύχει μέσα σου τον στόχο Μου και να σε οδηγήσει στην αιώνια τελειότητα. Αγαπημένε Μου, η Θυσία Μου είναι παντοτινή κι εσύ που η Ψυχή Μου αγαπά, μπορείς να Την έχεις καθημερινά.

Το Θυσιαστήριό Μου αυτή την Άγια στιγμή είναι γεμάτο αγγέλους κάθε τάξης, έτοιμους να συναντήσουν Εμένα το Θεό τους. Πέφτουν με το πρόσωπο καταγής και Με προσκυνούν, παρηγορώντας την Καρδιά Μου. Κι εσείς που ετοιμάζεστε να Με δεχθείτε, δεν θα Με λατρέψετε; Δεν θα Με προσκυνήσετε;

 Συνειδητοποιήστε την Αγία Μου Παρουσία. Μην κοιμάστε ενώπιόν Μου. Μην αφήνετε το πνεύμα σας να φτερουγίζει αλλού ενώπιόν Μου. Θα δεχόσαστε να μείνετε απαθείς αν ήσαστε στα πόδια του Σταυρού Μου στον Γολγοθά; Αγαπημένοι Μου, πώς θα νιώθατε αν ήσαστε παρόντες στη Σταύρωσή Μου πάνω στο λόφο; Θα αφήνατε το πνεύμα σας να απορροφηθεί από τα ασήμαντα συμβάντα της ημέρας; Ή θα πέφτατε καταγής στα πόδια του Σταυρού Μου και θα Με προσκυνούσατε; Πέθανα για χάρη σας πάνω στον Σταυρό, παραβλέποντας τα μαρτύρια που είχα να υποστώ. Θα δεχόσαστε τότε να γίνετε απρόσεκτοι και αδιάφοροι ενώπιον της Θυσίας Μου; Είμαι παρών στην Αγία Μου Τράπεζα, όπως ήμουν παρών και καρφωμένος πάνω στον Άγιο Σταυρό Μου. Πλησιάστε Με λοιπόν τούτη τη φορά έχοντας πλήρη συναίσθηση Ποιον δέχεστε και Ποιος ενώνεται μαζί σας για να σας εξαγνίσει και να σας χαρίσει την αιώνια Ζωή.

Κόρη, να είσαι υπομονετική όπως Εγώ είμαι υπομονετικός. Έλα να αναπαυθείς στην Ιερή Μου Καρδιά και άφησέ Με να αναπαυθώ στη δική σου. Η Αγάπη σε αγαπά.

“Ω, Ιησού Χριστέ,
Κύριε και Σωτήρα μας, μας υποσχέθηκες
ότι θα κατοικείς πάντα μαζί μας.
Καλείς όλους τους Χριστιανούς
να πλησιάσουν και να κοινωνήσουν
το Σώμα Σου και το Αίμα Σου,
αλλά η αμαρτία μάς έχει διαιρέσει
και δεν έχουμε πια τη δύναμη
να μοιραστούμε μαζί την Αγία Κοινωνία.
Ομολογούμε αυτή μας την αμαρτία και 
Σε παρακαλούμε να μας συγχωρήσεις και 
να μας βοηθήσεις να υπηρετήσουμε την οδό
 της συμφιλίωσης σύμφωνα με το Θέλημά Σου.
Άναψε τις καρδιές μας με τη φλόγα του Αγίου Πνεύματος,
δώσε μας πνεύμα σοφίας και πίστης, τόλμης και υπομονής,
ταπεινότητας και σταθερότητας, αγάπης και μετάνοιας,
δι’ ευχών της Υπεραγίας Θεοτόκου και πάντων των Αγίων. Αμήν.

(Προσευχή του Πατρός Σέργιου Μπουλγκάκωφ)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…