Λένε ότι σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για το θέμα της μετακίνησης των φοιτητών από τον προαστιακό έως την πόλη της Κορίνθου!

“Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, Αναστάσιο Γκιολή, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν βασικά θέματα που απασχολούν την φοιτητική κοινότητα της Κορίνθου όπως το κτιριακό, η στέγαση και η μετακίνηση των φοιτητών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε για την από κοινού συνεργασία για την εξεύρεση λύσεων και θα προχωρήσεις τις διαδικασίες για μία σειρά συναντήσεων.

Όσο για το θέμα της μετακίνησης των φοιτητών από τον προαστιακό έως την πόλη της Κορίνθου, ήδη υπήρξε η επαφή του Αντιπεριφερειάρχη, Αναστάσιου Γκιολή, με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας, Νότη Μάρκελλο και σύντομα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση”, αναφέρεται από την περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΣΣ. Λένε ότι σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για το θέμα της μετακίνησης των φοιτητών από τον προαστιακό έως την πόλη της Κορίνθου! Για να δούμε…

Κ.Ν