Λίγο πιο πίσω από τους δύο πρώτους ο Κορίνθιος…

«Με ένα ακόμα δυνατό αγώνα, τον 3ο μέσα σε 2 μήνες, έπεσε η αυλαία του 7ου MiniGP Cup. Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, σε πείσμα των ειωθότων, περισσότεροι συμμετέχοντες από κάθε άλλο αγώνα φέτος ανέβασαν τη θερμοκρασία ψηλά, κόντρα στο αεράκι που φυσούσε με …μανία!

Ικανοποιητική και η παρουσία των θεατών στον «παιδαγωγικό» αγωνιστικό μοτοθεσμό, όλα τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν ότι δίκαια περιμένουν όλοι το 2020 με ελπίδα. Στην κατηγορία KidGP1, o σχεδόν 8χρονος Νίκος Πιρπιλίδης οδήγησε τόσο γρήγορα όσο και αλάνθαστα, κέρδισε και τα 2 σκέλη του αγώνα και έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας βάζοντας άλλη μια σφραγίδα στο «πιστοποιητικό» ότι η περιοχή πέριξ της Χαλκίδας βγάζει καλούς μοτοαθλητές. Ο Σαράντης Γεωργιάδης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, είχε όμως την ευκαιρία μιας γόνιμης μάχης με τον Κωνσταντίνο Καπούνταλη, με τον οποίο εναλλάχθηκε στη 2η και 3η θέση, ενώ ο μόλις 6χρονος Περικλής Καλμπένης ενθουσίασε παρουσιάζοντας όλο και περισσότερα “MotoGP show tricks” με το Blataκι του.

Ένα αναπάντεχο τεχνικό πρόβλημα (πίσω ανάρτηση) έθεσε εκτός μάχης τον πολυνίκη Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο στο α’ σκέλος της MiniGP1 και άνοιξε διάπλατο δρόμο για την 1η του νίκη στο σταθερά ανερχόμενο Γιώργο Φασουλάκη. Ο Μαυρόπουλος χωρίς λάθη κέρδισε στο β’ σκέλος και κατέκτησε το κύπελλο της κατηγορίας με τον Φασουλάκη όμως να οδηγεί αρκετά κοντά του δείχνοντας ότι έχει «άγριες διαθέσεις» για το 2020. Λίγο πιο πίσω από τους δύο πρώτους ο Κορίνθιος Γιάννης Παλιογιάννης και ο rookie Πάνος Κολλάρος μας έδωσαν ωραίες εικόνες άμιλλας τερματίζοντας με αυτή τη σειρά, ενώ η Τριπολιτσιώτισσα Κωνσταντίνα Κοράκη πιστοποίησε την αφοσίωσή της στο θεσμό.

Αναμφισβήτητα οι αγώνες της ημέρας έγιναν στα μεγάλα παιδιά, στο IMR Cup, όπου ο Γιώργος Φράγκος και ο επανακάμψας Μανώλης Τάνης πήραν από μια καρό σημαία, αλλά η νίκη της ημέρας πήγε στον κεφάτο «βετεράνο» Νίκο Λιόλιο, που πίεσε τους δύο νικητές, πιεζόμενος και αυτός από τον καιροφυλακτούντα Γιάννη Λογοθέτη…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο zougla.gr