Ληστεία το πρωί στην Κόρινθο! -Τον ακινητοποίησαν με την χρήση…

«Συνελήφθησαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, δύο άτομα, ηλικίας 17 και 25 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ ο 17χρονος κατηγορείται επιπλέον για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για στέρηση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 17χρονος και ο 25χρονος, την Πέμπτη το πρωί, στην Κόρινθο, διέρρηξαν οικία αλλοδαπού και με τη χρήση μεταλλικής ράβδου τον ακινητοποίησαν, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα τους παραπάνω και τους συνέλαβαν.

Στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη μεταλλική ράβδος. Όπως, επιπλέον, προέκυψε ο 17χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου…», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία