ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αυτό το παιχνίδι τον έστειλε στο νοσοκομείο -Τι αναφέρει ο θείος του παιδιού…

“Ώρες αγωνίας πέρασε η οικογένεια ενός 12χρονου μαθητή από το Λουτράκι, που έπαιξε το «παιχνίδι του πνιγμού» μέσα στο Γυμνάσιο που φοιτά, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς το παιδί γλίτωσε τα χειρότερα και είναι πλέον στο σπίτι του.

«Σε σφίγγουν στον λαιμό μέχρι να λιποθυμήσεις»

«Έγινε ένα περιστατικό σ’ ένα σχολείο της Κορινθίας. Έπαιζαν ένα παιχνίδι που έχει γίνει της μόδας. Κρατάς την αναπνοή σου δέκα φορές και στη συνέχεια κάνεις ένα βαθύ κάθισμα. Τότε σε σφίγγει κάποιος άλλος στον λαιμό μέχρι να λιποθυμήσεις. Αυτό έπαθε ο ανιψιός μου» περιγράφει στο Newsit.gr ο θείος του 12χρονου αγοριού.

Μόδα σε όλα τα σχολεία

«Τον πήγαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου ενώ είχε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο Παίδων. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και επέστρεψε στην Κόρινθο» λέει ο θείος του παιδιού.

Ευτυχώς όμως ο παιδί ήταν τυχερό και γλίτωσε τα χειρότερα. Ωστόσο ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι «το παιχνίδι του πνιγμού» φαίνεται να έχει γίνει μόδα σε όλα τα σχολεία της περιοχής.

«Μας ζήτησαν να το ξυπνάμε ανά δύο ώρες για να δούμε αν έχει τις αισθήσεις του. Τον είδε καρδιοχειρουργός, αλλά δεν γνωρίζω ακόμη τα αποτελέσματα. Το παιδί είναι στο σπίτι υπό παρακολούθηση. Απ’ ό,τι έμαθα το παιχνίδι έχει γίνει μόδα σε όλα τα σχολεία της Κορινθίας» καταλήγει ο θείος του μικρού μαθητή”, αναφέρθηκε στο newsit