ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Επίδειξη δυνατοτήτων εντός του στρατοπέδου…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Στην Επετειακή Εκδήλωση, με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση 190 (1829-2019) ετών από την ίδρυση του Όπλου του Μηχανικού του Στρατού Ξηράς, που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου παρέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος εχθές Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019.

Αμέσως μετά το Επιμνημόσυνο Τρισάγιο υπέρ των ηρωικώς πεσόντων, το οποίο ετέλεσαν μετά των συνοδών τους Κληρικών και του Στρατιωτικού Ιερέως Αρχιμ. π. Σωφρονίου Βόγκα, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστου Δήμα, και των Στρατιωτικών, Πολιτικών και Τοπικών Αρχών, και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον του Στρατοπέδου, μετέβησαν στο Αμφιθέατρο της Σχολής Μηχανικού όπου παρακολούθησαν οπτικοακουστικό υλικό και ομιλίες σχετικές με το έργο και την προσφορά του Όπλου του Μηχανικού από της ιδρύσεως του έως και σήμερα.

Στην συνέχεια όλοι οι προσκεκλημένοι κατευθύνθηκαν στον χώρο της τεχνητής λίμνης, εντός του Στρατοπέδου, όπου παρακολούθησαν επίδειξη δυνατοτήτων κοινωφελούς δράσεως…»