ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Επιστρέφει η παραγωγή των αναψυκτικών της Pepsico…

“Επιστρέφει η παραγωγή των αναψυκτικών της Pepsico στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο ιστορικό εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι.

Η εταιρεία NU Aqua, πρόεδρος της οποίας είναι ο Δημήτρης Μπαμπάκος, προχωρά στη δεύτερη φάση της επένδυσης στο ιστορικό εργοστάσιο της Pespico στο Λουτράκι, που μετά από 10 χρόνια που παρέμενε κλειστό άναψε ξανά τις μηχανές του παράγοντας το νερό «Eonio Λουτράκι» με πωλήσεις 25 εκατομμύριων φιαλών το πρώτο 5μηνο.

Η δεύτερη φάση αφορά την παραγωγή των αναψυκτικών της Pepsi και ο απαραίτητος μηχανολογικός εξοπλισμός βρίσκεται καθοδόν, με στόχο να ξεκινήσει η παραγωγή τους σε γυαλί και pet – κάπου στο τέλος του β’ εξαμήνου 2023.

Να σημειωθεί ότι εδώ και μια εξαετία η παραγωγή των αναψυκτικών της PepsiCo έχει μεταφερθεί σε γειτονικές χώρες και συγκεκριμένα σε Ρουμανία και Πολωνία.

Υπενθυμίζεται οτι την Τετάρτη 27 Ιουλίου, άνοιξε ξανά τις πόρτες του μετά από 10 χρόνια, στο Λουτράκι, το ιστορικό εργοστάσιο εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού “ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ”. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, υψηλόβαθμα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, συνεργάτες και εργαζόμενοι.

Tο πρώτο εργοστάσιο εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού στην Ελλάδα – κι ένα από τα πρώτα της Ευρώπης – που ιδρύθηκε από τον Κλέαρχο Καραντάνη το 1907, υπήρξε σημείο αναφοράς για το Λουτράκι και αυτή του η ιδιότητα αναβιώνει σήμερα”, αναφέρεται στο dikaiologitika.gr.