ΛΟΥΤΡΑΚΙ: «Ο ΙΒΥΚΟΣ» έκοψε την πίτα!

«Ο ΙΒΥΚΟΣ» σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι και χορό έκοψε την βασιλόπιτά του για το 2023 ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών- Περαχωριτών «Ο ΙΒΥΚΟΣ»!

Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα του συλλόγου, παρουσία πλήθους χορευτών όλων των τμημάτων, καθώς και φίλων και μελών του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Κακούρος, μίλησε για τις δράσεις και τα μελλοντικά σχέδια του «Ίβυκου» και τόνισε τη μεγάλη δυναμική των τμημάτων του, τα οποία απαρτίζονται από τα τμήματα παραστάσεων, κυριών, αρχαρίων ενηλίκων, κρητικών, παιδικά Α΄, Β΄, Γ’ και Δ΄ και εφηβικό τμήμα, από το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά, εφήβους και ενηλίκους, τα τμήματα παραδοσιακών χορών Κούβας Latin Cubano αρχαρίων και προχωρημένων και τα τμήματα μπαλέτου και σύγχρονου χορού, ευχαριστώντας παράλληλα τα μέλη και τους δασκάλους τους για τη συνεχή τους παρουσία και συνεισφορά στα δρώμενα του Συλλόγου.

Ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό, φαγητό και κρασί στο οποίο συμμετείχαν με πολύ κέφι όλοι οι παριστάμενοι χορευτές και φίλοι του «Ίβυκου»…»!